LOŠE SE OSEĆAM ZBOG NJE Treba da se porodim, a svekrva je od mene tražila nešto što me je izbacilo iz takta 11:50
„VOLIM KAD DOĐU, VOLIM I KAD ODU“ Nevenka je spremila meso i tri vrste kolača za porodični ručak, a snaja je uvredila čim je došla 10:26
KUĆA JE PRLJAVA I U HAOSU, A SNAJA CEO DAN LEŽI Zara izbacila sina i snaju, i smatra da je to najbolja odluka koju je donela 13:32
"AJDE TI SNAJKA U SVOJ BEOGRAD" Svetlana je svekrvine običaje nazvala "seljačkim", a haos je nastao posle skandala na sahrani 14:24
SVEKRVA ME PROTERALA NA ZADNJE SEDIŠTE Slavica (28) odbija "mesto pozadi" i pita se ko drži volan njene veze 17:05
NAJGORE SVEKRVE SE RAĐAJU U OVA 3 ZNAKA Vole u sve da se mešaju, život će vam pretvoriti u pakao! 22:04
Sinovi je izbacili na ulicu samo sa "ličnim prnjama": Godinama "lomila kičmu" po nemačkim fabrikama da bi oni imali, a sad im bolesna ne treba 20:06
"SVEKRVA MI BRANI DA SPAVAM SA MUŽEM" Snaja besna, a onda je usledilo nešto još gore, ljudi stali na njenu stranu 15:11
"SIN MI JE U INOSTRANSTVU, A ONE ME TUKU SVAKOG DANA" Srpkinja u pismu ispričala šta joj rade snaja i unuke, BOLNO 16:25 Vesti 0
BOJIM SE BOGA, ALI NIJE ZASLUŽILA NI DA JE POGLEDAM Jasnu svekrva ponižavala ceo život, a sad ne može bez njene pomoći 16:36
U KUĆI PAKLA I KOŠMARA Kad sam rodila dete za mene kreće horor, a pravi mi ga svekrva, a tek moj muž 13:16
„MOŽEŠ TI I BOLJEG DA NAĐEŠ“ Majka savetovala devojci svog sina da ga ostavi, da li je pogrešila? 12:52
OVA SVEKRVA OBOŽAVA SVOJU SNAJU „Voli ona da se nakinđuri, ali joj ne smeta ni da smrdi na štalu“ 15:04
„VOLIM KAD DOĐU, VOLIM I KAD ODU“ Nevenka je spremila meso i tri vrste kolača za porodični ručak, a snaja je uvredila čim je došla 18:54
NE ZNA ZA GRANICU „Svekrva želi da ide s nama na medeni mesec, ne možemo da joj izbijemo tu ideju iz glave!“ 14:34
KO JE KOME ZAOVA, A KO SVEKRVA? Rasprava dve bake o rodbinskim vezama napravila haos, svi se trude da shvate ko je kome šta 17:21
ZA MIR U KUĆI, ALI I U DUŠI Ako želite dobar odnos sa svekrvom, izbegavajte razgovor na ove teme 18:40
Verina svekrva na svadbi doživela nervni slom i završila u bolnici: "Kada se vratila počeo je naš pakao, nije mogla da podnese "gubitak" sina" 17:38
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 2
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
DA LI JE MIRA MARKOVIĆ SLALA LJUDE DA UBIJAJU I KO JE ARKANU NAPRAVIO STRANKU? Životna ispovest čuvenog advokata Tome File „U RINGU“ 20:00 Vesti 1
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
''MAJKA I JA SMO PLAKALE KAO KIŠA'' Milica Todorović o depresivnom periodu, otkrila kakve savete joj je dao Novak Đoković 13:55 Vip 0
SOČNI DETALJI! Đedović otkrio kako su raskinuli Anđelo i Anita, pecnuo Anđelu Đuričić: ''Duguje mi javno izvinjenje'' 19:35 Vip 0
DRAMA U CRNOJ GORI, VIŠE ŠKOLA DOBILO DOJAVU O POSTAVLJENIM BOMBAMA! Deca i zaposleni hitno evakuisani! 09:06 Vesti 0
U PONEDELJAK ĐACI NE DOLAZE U ŠKOLU! Počinje jesenji raspust za učenike osnovnih i srednjih škola! 08:59 Vesti 0