"KO SE ZADNJI SMEJE, NAJSLAĐE SE SMEJE" Bezobrazna svekrva mi je dala uvredljiv poklon, a nije imala pojma da se sama izblamirala 14:51
REKLA SAM SNAJI DA MI NE DOVODI UNUKE NA PROSLAVU MOJE GODIŠNJICE BRAKA Toliko ju je to razbesnelo, da mi je priredila pakao od života 17:31
ŠTA MI DOVEDE U KUĆU Snimak sa svadbe postao košmar svake žene! Mlada i svekrva postale viralni hit na Balkanu 11:17 Razonoda 0
LOŠE SE OSEĆAM ZBOG NJE Treba da se porodim, a svekrva je od mene tražila nešto što me je izbacilo iz takta 11:50
„VOLIM KAD DOĐU, VOLIM I KAD ODU“ Nevenka je spremila meso i tri vrste kolača za porodični ručak, a snaja je uvredila čim je došla 10:26
KUĆA JE PRLJAVA I U HAOSU, A SNAJA CEO DAN LEŽI Zara izbacila sina i snaju, i smatra da je to najbolja odluka koju je donela 13:32
"AJDE TI SNAJKA U SVOJ BEOGRAD" Svetlana je svekrvine običaje nazvala "seljačkim", a haos je nastao posle skandala na sahrani 14:24
SVEKRVA ME PROTERALA NA ZADNJE SEDIŠTE Slavica (28) odbija "mesto pozadi" i pita se ko drži volan njene veze 17:05
NAJGORE SVEKRVE SE RAĐAJU U OVA 3 ZNAKA Vole u sve da se mešaju, život će vam pretvoriti u pakao! 22:04
Sinovi je izbacili na ulicu samo sa "ličnim prnjama": Godinama "lomila kičmu" po nemačkim fabrikama da bi oni imali, a sad im bolesna ne treba 20:06
"SVEKRVA MI BRANI DA SPAVAM SA MUŽEM" Snaja besna, a onda je usledilo nešto još gore, ljudi stali na njenu stranu 15:11
"SIN MI JE U INOSTRANSTVU, A ONE ME TUKU SVAKOG DANA" Srpkinja u pismu ispričala šta joj rade snaja i unuke, BOLNO 16:25 Vesti 0
BOJIM SE BOGA, ALI NIJE ZASLUŽILA NI DA JE POGLEDAM Jasnu svekrva ponižavala ceo život, a sad ne može bez njene pomoći 16:36
U KUĆI PAKLA I KOŠMARA Kad sam rodila dete za mene kreće horor, a pravi mi ga svekrva, a tek moj muž 13:16
„MOŽEŠ TI I BOLJEG DA NAĐEŠ“ Majka savetovala devojci svog sina da ga ostavi, da li je pogrešila? 12:52
OVA SVEKRVA OBOŽAVA SVOJU SNAJU „Voli ona da se nakinđuri, ali joj ne smeta ni da smrdi na štalu“ 15:04
„VOLIM KAD DOĐU, VOLIM I KAD ODU“ Nevenka je spremila meso i tri vrste kolača za porodični ručak, a snaja je uvredila čim je došla 18:54
NE ZNA ZA GRANICU „Svekrva želi da ide s nama na medeni mesec, ne možemo da joj izbijemo tu ideju iz glave!“ 14:34
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
TEROR GLASNE MANJINE SE NASTAVLJA Šačica pristalica opozicije blokira saobraćaj kod Skupštine (FOTO) 18:27 Vesti 1
POSLEDNJI NEDELJNI HOROSKOP U 2024. GODINI Pre nego što uđete u 2025. promenite jednu stvar, od 23. do 29. decembara je ključan pariod 17:29
BIO JE OGROMAN POTENCIJAL, PA ZAIGRAO U TREĆOJ LIGI Stanković u njemu video veliko pojačanje, odigrao osam mečeva u Zvezdi 16:31