NAROD JU JE LINČOVAO ZBOG BRAKA SA 30 GODINA STARIJIM Rodila mu je dete, a sada šokirala priznanjem: "Ne živimo više zajedno" 08:40 Vip 0
"URADIĆU TI PESMU AKO SE UDAŠ ZA MENE" Pevačica otkrila kako ju je osvojio 30 godina stariji kompozitor 17:30 Vip 0
''PROĐE I OVAJ TEŽAK DAN'' Naša pevačica i njen 30 stariji muž nisu spavali celu noć zbog bebe, evo šta se dogodilo 17:20 Vip 0
''ŽAO MI JE ŠTO SE NIKAD NEĆE IGRATI SA TOBOM'' Pevačica sa ćerkom u naručju posetila očev grob i obratila mu se potresnim rečima 13:45 Vip 0
NAŠA PEVAČICA POZIRA SA ĆERKOM I 30 GODINA STARIJIM MUŽEM Porodična fotografija sve raznežila, kompozitor blista 14:45 Vip 0
EVO KAKO IZGLEDA TRUDNA PEVAČICA KOJA SE UDALA ZA TRIDESET GODINA STARIJEG! Objavila sliku sa stomakom do zuba 14:34 Vip 0
IMAM ZDRAVSTVENE PROBLEME Naša pevačica trudna sa 30 godina starijim kompozitorom, a sada je otkrila detalje borbe 16:52 Vip 0
NIJE ZNALA ŠTA ŽELI Kompozitor otkrio koliko je zaradio od hita koji je proslavio Priju: Sa Borkom sam se dogovarao! 12:11 Vip 0
Alo/A.J. Trideset godina razlike za kompozitora i pevačicu nije prepreka: Dišu kao jedno, a sad su dobili i neočekivano priznanje 21:30 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
NJEGOV UČENIK BIO JE I PATRIJARH PAVLE! Obeležavamo Svetog Justina Ćelijskog! POSLE SMRTI BRATA POSVETIO SE BOGU! 06:00 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 14. JUN Bikovi, oslonite se na intuiciju, Vaga rešava nesporazume, Škorpije, pripazite na finansije 19:15