Pevačica trudna
Foto: Alo/Printscreen

Zorana Simeunović je popularnost stekla kao pevačica, ali i kao supruga 30 godina starijeg kompozitora Steve Simeunovića.

Ona se nedavno porodila i rodila naslednicu, a privatni život vešto čuva od javnosti.

Zorana uživa u danima roditeljstva sa svojim suprugom, a sada je na svom Instagramu podelila prvu zajedničku fotografiju na kojoj je njihova ćerka.

Zorana Simeunović

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevačica je uz objavu dodala:

- Ime tata je još jedno ime ljubavi. Svaki čovek može biti otac, samo onaj poseban može biti tata… Hvala ti što nas učiš životu! Znaš, uhvate mene moje lutke pa pomislim da moram sama mnogo toga… A onda se setim da učitelj uvek ćuti dok deca rade test. Draga moja senko, hvala ti što nikada nisi dozvolio da se moja svetlost na podijumu ugasi. Prijatelju moje duše, hvala ti što si mi dao beskraj svega - napisala je Zorana.

Dugo je priželjkivala bebu 

Zorana i Steva Simeunović već godinama su u braku, a kako je jednom prilikom Zorana otkrila, dugo je priželjkivala da ostane u drugom stanju.

- Dugo smo čekali da bude beba na putu. Veoma dugo sam se borila sa svojim zdravstvenim problemima, nisam nikada skrivala ni šećer, ni prolaktinemiju, ali Bogu hvala, tu je - rekla je Zorana pre nekoliko meseci.

Pevačica trudna

Printscreen

 

Trenutak kada su saznali da će se ostvariti u ulozi roditelja i Zorana i Steva pamtiće zauvek. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading