''NE BAVIM SE NIČIM, DOBRO SAM SE UDALA'' Urnebesni odgovori Beograđana na pitanje odakle im pare za auto nasmejali Balkan! (VIDEO) 16:45 Razonoda 0
AU, BRE, DA LI JE OVA ŽENA NORMALNA? Tokom svađe sa dečkom se drala kao magarac, a onda uradila jezivu stvar! (VIDEO) 09:22 Razonoda 0
SRPKINJA ĆE OVU SITUACIJU PAMTITI DOK JE ŽIVA Povezla drugaricinu mamu na stanicu, a ono što joj se usput dogodilo je ostavilo bez teksta! (FOTO) 10:50 Razonoda 0
ISKOČIO IZ GARAŽE I UHVATIO ŽRTVU Ono što se desilo sekund kasnije šokiralo je internet, jedni se smeju, drugi su ZGROŽENI! (VIDEO) 19:40 Razonoda 0
NASMEJALA PREKO 14 MILIONA LJUDI Devojčica zaplesala u ritmu 90-ih kao odrasla žena, morate da vidite njene pokrete! 17:44
DA LI JE OVA ŽENA NORMALNA? Ušla u restoran brze hrane i uradila nešto odvratno, ljudi je urnišu na mrežama! (VIDEO) 19:00 Razonoda 0
OTIŠLA U SALON NA PEDIKIR, PA DOŽIVELA HOROR Dok je sedela prekrivena peškirom, primetila je da je neko krišom posmatra! (VIDEO) 16:00 Razonoda 0
KAMERA PREŽIVELA PAD AVIONA, PA ZAVRŠILA U SVINJCU Kada je vlasnica videla šta je na snimku, umalo se nije prevrnula od šoka! 10:00 Razonoda 0
NA TIKTOKU SE POJAVLJUJU ZASTRAŠUJUĆI SNIMCI Horor šale na tuđ račun postaju pravi hit - ljudi se oduzimaju od straha! (VIDEO) 19:00 Razonoda 0
INTERNET GORI ZBOG OVOG PIĆA Jedni ga obožavaju, dok ga se drugi gade, a za sve je ,,kriv" ovaj sastojak 17:14
VIŠE OD 5 MILIONA PREGLEDA Dečak (2) je bio ubeđen da je Bijonse njegova prijateljica, a sada mu se želja i ispunila! 16:24
FOTOGRAFIJA SUMNJIVOG SANDUKA NAVODI NA CRNE SLUTNJE Niko nema pojma šta je zapravo unutra! 15:20 Razonoda 0
"ŠTA PRIMEĆUJETE KOD OVIH DEVOJAKA?" Tviter bruji o ovim plavušama, viralni snimak izazvao lavinu komentara (VIDEO) 12:17 Razonoda 0
,,I ONDA KAŽU DA JE LJUBAV UMRLA" Ono što je ovaj dekica uradio će vam automatski ulepšati dan, snimak vredan preko 4 miliona pregleda 18:23
OVO SU NAJVIRALNIJI POSTOVI NA INSTAGRAMU, TIKTOK-U I JUTJUBU 2024. Ako ih niste pogledali sada je vreme 18:59 Razonoda 0
"ICY MAKEUP" JE SAKUPIO PREKO 3 MILIONA PREGLEDA NA TIKTOKU Vrtoglavo popularnom trendu nije odolela ni Hejli Biber, a evo i zašto! 21:47
Alo.rs KAMERE SVE SNIMILE Doktor se spremao da uradi jednu stvar medicinskoj sestri, a onda... (VIDEO) 20:05 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 0
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
JEDNI LAŽU, DRUGI MAŽU! Jedan Šolakov i Đilasov medij objavi laž da je neko priveden, drugi Šolakov medij u sekundi demantuje! (VIDEO) 13:53 Vesti 40