OPTUŽILI JE DA JE LAŽNA HUMANITARKA I DA SE RASIPALA NOVCEM Onda su se umešali i advokati i skandal je dobio novi obrt 13:02
NAOMI KEMBEL BRUTALNO ISPROZIVALA VIKTORIJU BEKAM Sve je počelo od ovog incidenta i od tad su na "ratnoj nozi" 17:29
NAOMI KEMBEL KRALA OD SIROMAŠNIH Pred svetom glumila da je humana, a sada je otkriveno gde je trošila lovu 10:25
MODNE KRALJICE UDARILE JEDNA NA DRUGU ZBOG GLUPOSTI Ana Vintur isprozivala Naomi Kembel, manekenka joj uzvratila 08:38
NIKO NIJE HODAO PISTOM BOLJE OD NJE DOK SE NIJE POJAVIO ON Zasenio sve na intrenetu, šeta bolje od Naomi Kembel? 09:14
,,MOJE BEBE SU MI SVE" Naomi Kembel otkrila kako je biti majka u 54. godini života, ovoga se plaši više nego smrti! 11:25
NAOMI KEMBEL (54) LUMPUJE NA IBICI! Slavna manekenka uhvaćena u ludom provodu, a ljudi ne mogu da veruju kako izgleda! 18:25 Vip 0
ŠTA JOJ JE TO U GAĆICAMA? Naomi Kembel (54) u mikro bikiniju u trenu srušila internet, ljudi gledaju u fotku i ne veruju 11:05
"ZVALI SU ME OLIVA" Naomi Kembel progovorila o verbalnom zlostavljanju u školi, pa otkrila kako se borila sa nepravdom 20:03
DŽEJ LO I NAOMI KEMPBEL GA OBOŽAVAJU Kontroverzni mejkap trend iz devedesetih najavio veliki povratak na Met Gali 15:35
,,ĆERKA MI JE ŠEFICA" Naomi Kembel progovorila o majčinstvu u 50-im godinama, drugaricama rekla samo jedno 22:04
SLAVNA MANEKENKA UPECALA BRUTALNOG FRAJERA Ne razdvajaju se, a tek kad pročitate detalje o njegovom bogatstvu! 01:00 Vip 0
NAOMI KEMBEL IMA NOVOG DEČKA Mlađi je 16 godina, zarađuje milione, drži je kao malo vode na dlanu i izgleda brutalno 12:39
"ONA PREDSTAVLJA MOĆNU, ALFA ŽENKU" Naomi Kembel pozirala prekrivena bodljama i usijala Instagram 10:46
IZLOŽBA O NAOMI KEMBEL U londonskom muzeju biće predstavljena blistava karijera slavne manekenke 10:47
STIŽE DOKUMENTARAC "THE SUPER MODELS" Naomi Kembel i Sindi Kraford će iz prvog lica otkriti sve tajne modne industrije 12:48
NAOMI KEMBEL U DIZNILENDU SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM Svi se pitaju da li je on otac njene dece (FOTO) 11:01 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
HRVATSKA NOVINARKA UPADALA U REČ! EVO KAKO JOJ JE VUČIĆ ODGOVORIO: "To je trebalo da naučite iz osnovnih evropskih akata" 21:31 Vesti 60
ZELENSKI OTVARA VRATA PAKLA ZA BOŽIĆ Sve je spremno za novu ofanzivu, čak i po cenu gubitka najvećih uporišta 23:11 Vesti 1