ONA OPET ŠETA U DONJEM VEŠU Glumica i dalje ne odustaje od provokativnog stila, a ovi detalji će vas šokirati 14:10
NAJLEPŠA KOMBINACIJA ZA SEZONU PROSLAVA Điđi Hadid iskombinovala fenomenalan džemper i prsluk, a tek kada vidite njenu suknju! 11:23
BAŠ I NIJE MORALA Komičarka dala grudi na izvolite u provokativnom autfitu, sve izgleda normalno, dok ne spustite pogled 22:05
NIJE KRILA BUJNI DEKOLTE Hajdi Klum izašla napolje u providnom donjem vešu, eksplicitnije od ovoga ne postoji 17:03
NE DIRAJTE KAJLI DŽENER, MOŽE DA VAS UBODE Zvezda iznenadila pojavom na dodeli nagrada, ova haljina nije za svaki dan 18:05
SELENA GOMEZ IZGLEDA KAO BOGINJA Očarala u jednostavnom autfitu koji vole sve žene u Srbiji, podsetila na bivšu prvu damu 14:29
DUA LIPA OKIĆENA KAO NOVOGODIŠNJA JELKA Zablistala u autfitu koji je proslavila Madona, svi su zumirali u njen dekolte 18:02
HALJINA NA JEDNO RAME, KOŽA & MAKSI HALJINA, MA SVE JOJ ODLIČNO STOJE 3 kombinacije Aleksandre Prijović koje lako može da iskopira svaka žena 14:18
JEDVA SMO JE PREPOZNALI Lejdi Gaga se transformisala kao nikada do sad, vatrena boja kose šokirala javnost 13:35
ŽENA NE ZNA DA LI JE LETO ILI ZIMA Autfit Bele Hadid je da se prekrstis, obukla 2 jakne, a ispod njih skoro ništa! 19:00
IZAŠLA NAPOLJE U GAĆICAMA Dua Lipa zaprepastila svet najnovijom slikom, svi se krste na njen osmeh od uva do uva 20:05
POSAO NIJE PREPREKA Odeću za izlazak možete da nosite i u kancelariji, influenserka otkrila caku koju svi moraju da znaju 21:05
GVINET PALTROU JE KRALJICA ULIČNE MODE Kombinacija kargo pantalona i kratkog kaputa je fantazija, a tek kada vidite njene patike! 13:25
BEZ BLAMA PROŠETALA U DONJEM VEŠU Influenserka se pojavila na dodeli nagrada u šok izdanju, neki ovo ne bi nosili ni po kući 20:35
OD OVE LEKCIJE SE POČINJE U ŠKOLI ZA MODNI STIL Kraljica Ranija servirala autfit idealan bukvalno za svaku ženu 14:50
KEJTI HOLMS IZGLEDA KAO LUTKA U OMRAŽENIM FARMERKAMA Mamila poglede u uskom modelu, a majica nije ostavila ništa mašti na volju 11:00
INDIJSKA I EVROPSKA ESTETIKA NA JEDNOM MESTU, DOBILA BOOM KOMBINACIJU Senidah u autfitu za svaki dan, ali samo za posebne žene 08:26
KADA JE U MINI HALJINICI SVI UZDIŠU ZA NJOM, A SADA NEPREPOZNATLJIVA Najatraktivnija manekenka u crnoj trenerci izašla na ručak, briga je za sve 10:05
NI LUKUSUZ, NI SJAJ, DOSADILO JOJ, SADA IZLAZI GUŽVAVA? Poznata manekenka u pristupačnom autfitu koji stoji baš svakoj devojci 17:58
SVE ŽENE OBOŽAVAJU NJEN AUTFIT Kortni Koks prošetala u kombinaciji koja nikada neće izaći iz mode, izgleda kao milion dolara 21:35
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
DA LI VAS NADUTOST I GASOVI MUČE SVAKI DAN? Otkrijte uzrok i rešenje koje stvarno pomaže! 09:00 Vesti 0