PRAVE ŠOU PRED ULAZAK U KARANTIN! Peca ispratio brata na "Farmu 8" , evo šta ga je posavetovao! 20:37 Vip 0
ONA JE PSIHOPATA! Bivši zadrugar javno izvređao Bojanu Pavlović i Anđelu, urnisao i Jovanu Tomić Matoru, nije birao reči 22:43 Vip 0
Marija Kostić "NEBITNA SI NAM" Maja i Peca se brutalno izvređali, Ana odmah stala u njenu odbranu 23:40 Vip 0
Pink/Alo/B.S. OGLASILA SE PECINA MAJKA NAKON ŽESTOKOG OBRAČUNA SA PETRUĆIJEM Bez imalo razmišljanja, Juca je okrivila baš ovu zadrugarku za ceo sukob koji se desio 14:40 Vip 0
Alo/B.S. NEVIĐENA TUČA ZADRUGARA Nakon što je Petrući rasturio kuću, surovo izbačen iz Bele kuće (VIDEO) 11:00 Vip 0
Alo/B.S. SKANDAL U OČI USKRSA Peca brutalno izvređao Maju, ona skočila na njega pa je nastao opšti haos, Lazić šokirao reakcijom (VIDEO) 11:30 Vip 0
Srbijadanas/Alo/B.S. MAJKA ZADRUGARA RAZOTKRILA SVE Formiraju se klanovi oko Ane, tvrdi da njen sin nije okrenuo leđa nekadašnjoj prijateljici 10:00 Vip 0
ALO/A.J. TATA JE TUKAO Zadrugarku Slađanu Lazić maltretirao otac, a sve to otkrio njen prijatelj, šok detalji 12:55 Vip 0
Pink.rs/Alo/N.D. "CAR JE PRIKIVENI GEJ" Oglaisla se mama Pece i Nece, osula paljbu po zadrugarima. PA NAJAVILA TUŽBU 14:06 Vip 0
Alo/N.S. URLAO NA SAV GLAS, PA DOZIVAO MAJKU Novi haos u Beloj kući, Neca i Peca se brutalno potukli (VIDEO) 18:04 Vip 0
Kurir/Alo/N.S. OGLASILA SE MAJKA NECE I PECE: Da sam ih lemala, oni ne bi ušli u Zadrugu! 15:52 Vip 0
Pink/Alo/M.K. BUKTI MEDIJSKI RAT Posle majke, sada se oglasio i otac Nece i Pece, oštro udario na Zoricu i Džukelu, nije birao reči 00:10 Vip 0
Pink/Alo/M.K. OGLASILA SE MAJKA PECE I NECE Odgovorila Zoričinom dečku, nije birala reči, pa rekla da je Markovićeva krala zlato 22:30 Vip 0
Alo/A.M. LOM NA IMANJU Izbio sukob između Nece i Ćetića, tiktoker ga gađao tepsijom (FOTO) 18:22 Vip 0
Alo! /O. K. BOLESNA SAM, RASPLAČE ME SVAKI SUKOB Majka braće Lazić potpuno slomljena progovorila za Alo! o njihovom učešću 07:00 Vip 0
Alo/M.K. ONI SU BILI NA NJENOM SPISKU ZA VEZU Otkriveni novi detalji afere koja trese Zadrugu 6, ovo se dešavalo u karantinu, sve isplivalo 11:58 Vip 0
Alo/M.K. ŽESTOK SUKOB LAZIĆA I SUPER CVETE Neviđeni karambol u programu uživo, pale teške reči, a onda šok obrt 18:49 Vip 0
Pink/Alo/A.J. JOŠ SEDAM SATI DO POČETKA ZADRUGE 6 Novi zadrugari cimere nazvali aždajama, a njega je on proganjao 14:10 Vip 0
''PRODUCENT GRUPE JE IMAO FIKS IDEJE'' Ivana Boom Nikolić o triu sa Karleušom i Milicom, Pesmi za Evroviziju i vezi sa članom obezbeđenja 20:30 Vip 0
RASIM GAĐA DUŠU, CECA NE FALŠIRA, A DAČIĆ? „U ringu“ članovi „Damar“ orkestra o političarima i estradi 20:00 Vesti 0
"POKUŠALI SU DA ME REKETIRAJU" Barbara Bobak osetila mračnu stranu estrade na svojoj koži (VIDEO) 21:15 Vip 0
NI PO BABU, NI PO STRIČEVIMA! Dejan Dragojević ocrnio Dalilu i Aleksandru Nikolić, pa opleo po cimeru: ''Nikad nije imao stila'' 19:00 Vip 1
"ZVALI SU ME NARKO-STARLETA NA ULICI" Nina Prlja o zatvorskim danima i burnoj prošlosti za Alo! 20:00 Vip 0
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
RUSI IMAJU UBOJITU TAKTIKU! Po putevima razbacali "ježeve zamke", a onda u akciju kreću dronovi koji bacaju bombe 11:26 Vesti 0
KOLIKO MOŽE DA SE BUDE NA BIROU U SLUČAJU OTKAZA: Mesečno se dobija najmanje 20.697 RSD 12:15 Vesti 0
PEKARI U TESTO ZA KROFNE UVEK DODAJU 1 MAGIČNI SASTOJAK Od njega budu vazdušaste i mekane, a ne upiju ni malo ulja 13:31