MARTIN JE DOŽIVEO DA NAPUNI 108 GODINA! Na proslavi rođendana je dao 3 saveta za dug život, a jedan ćete obožavati 15:00
NAJSTARIJI ČLAN IMA 109 GODINA U ovoj porodici svi dugo žive, a svaki dan jedu isto jelo koje Srbi obožavaju! 16:26
„TO SAM RADILA ČAK I DOK SAM IMALA RAK“ Ova hrabra žena ima 79 godina i dala je svoj recept za dug i srećan život 18:14
DEKA IZ BOSNE TRAŽI DEVOJKU On ima 90 godina, želi da se zabavlja, ali žena mora da ispuni ova 2 uslova! 11:50
"OBOŽAVALA SAM MUŠKARCE" Baka na 90. rođendan otkrila šta bi promenila u životu da može, poslušajte je da se i vi ne kajete 19:37
NAJZDRAVIJI NAROD NA SVETU Žive 100 godina, ne jedu namirnicu bez koje Srbi ne mogu, ali cele godine konzumiraju jedno voće 08:10
„NE VREDI DA SE SEKIRAŠ“ Baka Petrica iz Kraljeva ima 98 godina, upravo je oborila jedan rekord, a ovo su njeni saveti za dugovečnost 14:51
DORUČKUJTE KAO NIKOLA TESLA Namirnice koje svi Srbi obožavaju, činile su ga vitalnim i u poznim godinama 08:43
NIJE SKAKANJE PADOBRANOM Ako imate preko 60 godina, ovo nikako ne smete da radite, jer povećava rizik od smrti 16:48
SA 134 GODINE, ON JE NAJSTARIJI JUGOSLOVEN Izrasli su mu treći zubi s kojima je podigao jare! Evo šta je jeo, a izbegavao je ono bez čega većina Srba ne može 13:26
TEK IMA VELIKE PLANOVE „Sa 74 godine sam u najboljoj formi u životu, a svaki dan jedem kolače i pijem vino, ovo su moja 2 najvažnija pravila“ 08:47
AKO JEDETE OVAJ SLATKIŠ REDOVNO, ŽIVEĆETE DUŽE Bonus je što snižava pritisak i usporava starenje 18:00
najžena.rs NAJDUGOVEČNIJI LJUDI JE JEDU ZA UŽINU: Ove TRI namirnice definitivno produžavaju život, tvrde lekari 10:15
EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecije otkrila detalje komunikacije sa Baka Prasetom: ''Očekujte lajv kod njega, svašta ću da ga naučim'' 19:40 Vip 0
ŽRTVOVALI SE ZBOG NJENOG DETETA I ELITE 8! Porodica Ene Čolić donela drastičnu odluku zbog maloletnog Matije, evo ekskluzivnih detalja 21:00 Vip 0
"RAZVOD JE SMRT, VOZIO SAM 300 KILOMETARA I PLAKAO" Haris Džinović U Ringu nikad iskrenije o Melini (VIDEO) 20:10 Vip 1
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
NISAM GRAMZIVA, ONE NEMAJU PRIVATNI ŽIVOT! Sara Reljić žestoko potkačila koleginice: To ide njima na obraz 19:00 Vip 0
POJAVIM SE PRED TRAMPOM U MANTILU, A ISPOD MANTILA… Jovana Jeremić U RINGU o odlasku u Ameriku i svim gorućim temama 20:00 Vesti 3
OVO JE ISTINA O OBRAZOVANJU SEKE ALEKSIĆ! Otkriveno sve, evo koju je školu završila pevačica 15:45 Vip 0
NUĆI PROGOVORIO O CECI I KARLEUŠI! Reper priznao šta je poslao Ražnatovićki, mnogi se ne bi usudili ovo da urade! (VIDEO) 19:00 Vip 0
TRAMPOV TIM MOŽE DA REVIDIRA BAJDENOVU ODLUKU Udari američkim oružjem protiv Rusije mogući do ovog datuma 22:39 Vesti 0
JU, JU, JU, ŠTA LI ĆE REĆI NA OVO U VELIKOJ BRITANIJI, SNIMAK VIDELI MILIONI LJUDI? Princ Vilijam sve više podseća na princezu Dajanu? 20:55
"GROBARI" DOLAZE NA DERBI Evo koliko karata će dobiti navijači Partizana za meč sa Crvenom zvezdom 21:33