MARTIN JE DOŽIVEO DA NAPUNI 108 GODINA! Na proslavi rođendana je dao 3 saveta za dug život, a jedan ćete obožavati 15:00
NAJSTARIJI ČLAN IMA 109 GODINA U ovoj porodici svi dugo žive, a svaki dan jedu isto jelo koje Srbi obožavaju! 16:26
„TO SAM RADILA ČAK I DOK SAM IMALA RAK“ Ova hrabra žena ima 79 godina i dala je svoj recept za dug i srećan život 18:14
DEKA IZ BOSNE TRAŽI DEVOJKU On ima 90 godina, želi da se zabavlja, ali žena mora da ispuni ova 2 uslova! 11:50
"OBOŽAVALA SAM MUŠKARCE" Baka na 90. rođendan otkrila šta bi promenila u životu da može, poslušajte je da se i vi ne kajete 19:37
NAJZDRAVIJI NAROD NA SVETU Žive 100 godina, ne jedu namirnicu bez koje Srbi ne mogu, ali cele godine konzumiraju jedno voće 08:10
„NE VREDI DA SE SEKIRAŠ“ Baka Petrica iz Kraljeva ima 98 godina, upravo je oborila jedan rekord, a ovo su njeni saveti za dugovečnost 14:51
DORUČKUJTE KAO NIKOLA TESLA Namirnice koje svi Srbi obožavaju, činile su ga vitalnim i u poznim godinama 08:43
NIJE SKAKANJE PADOBRANOM Ako imate preko 60 godina, ovo nikako ne smete da radite, jer povećava rizik od smrti 16:48
SA 134 GODINE, ON JE NAJSTARIJI JUGOSLOVEN Izrasli su mu treći zubi s kojima je podigao jare! Evo šta je jeo, a izbegavao je ono bez čega većina Srba ne može 13:26
TEK IMA VELIKE PLANOVE „Sa 74 godine sam u najboljoj formi u životu, a svaki dan jedem kolače i pijem vino, ovo su moja 2 najvažnija pravila“ 08:47
AKO JEDETE OVAJ SLATKIŠ REDOVNO, ŽIVEĆETE DUŽE Bonus je što snižava pritisak i usporava starenje 18:00
najžena.rs NAJDUGOVEČNIJI LJUDI JE JEDU ZA UŽINU: Ove TRI namirnice definitivno produžavaju život, tvrde lekari 10:15
''KAIŠ SAM JOJ POKLONILA OD SRCA'' Evo zašto Maja Berović neće oprostiti uvrede Karleuši, zbog pitanja o Marini Tucaković usledio tajac 20:05 Vip 0
''ULAZI ON, NE JA'' Breskvica o bratu Mateji kog spominju u ''Eliti 8'' - iznela istinu o koncetu koji nije ni zakazala, a na spomen Karleuše... 21:30 Vip 0
ADAM ADAKTAR OTVORIO VRATA LUKSUZNE VILE! Sa terase posmatra kriminalne radnje po Dedinju- hit serija se snimala u njegovom domu 19:10 Vip 0
MOJE SINOVE RASPLAČU SIROMAŠNA DECA Seka Aleksić o mržnji ljudi, osvrnula se na sukob sa Darom Bubamarom: ''Karleuša je to prevazišla'' 19:17 Vip 0
OD KADA IMAM BJANKU, NEMA PADANJA Jelena Trivan U RINGU o uspesima i teškim trenucima koji su joj obeležili život 20:00 Vesti 0
''MILICA VELIČKOVIĆ NIJE KAO DALILA'' Dejan Dragojević ocrnio Anđelu Đuričić: ''Gastozu će se ona obiti o glavu, čeka ga haos'' 19:01 Vip 0
SKUPLJAO SAM PUŽEVE, ČUVAO STOKU, ISTOVARAO VAGONE Vulin U RINGU otkriva stvari o sebi koje sigurno niste znali 20:00 Vesti 0
MAJKA ĆE ME UBITI ZBOG OVOGA! Mahrina uzvratila prozivke Mii Borisavljević i priznala: Brala sam maline tokom raspusta 21:10 Vip 0
OVAKAV ODGOVOR PUTINA NIKO NIJE OČEKIVAO Reč od sedam slova uliva strah u kosti Zapadu! 12:03 Vesti 0
NAJAVLJENA NOVA JEDNOKRATNA POMOĆ U VREDNOSTI 7.000 DINARA Doneta je važna odluka za ovu grupu građana 11:15 BIZ 0
KO OVO OSETI KAD LEGNE MORA ODMAH PROVERITI KRV Kako se stanje pogoršava, bolovi se javljaju noću u listovima i petama 12:06
NEZAPAMĆEN HAOS Odlaže se utakmica Evrolige - lider elitnog takmičenja nema koga da pošalje na teren 12:26