Vozaču rampa slomila šoferšajbnu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Instagram/192_rs

Na naplatnoj stanici Vrčin juče je došlo do incidenta kada je rampa udarila u automobil i pričinila mu štetu.

Kako je objasnio vozač automobila, na automatskoj naplati ispred njega se nalazio vozač koji nije imao novca na tagu, te je automat očitao njegov tag, a vozač ispred njega prošao. Međutim, kada je vozač čiji je tag očitan stigao do rampe, ona se zatvorila i uradila u šoferku. 

"Problem je ispao zato što automobil ispred nas na tagu nije imao para pa je očitala rampa naš tag otvorila se, on prošao a nama se rampa spustila. Problem je napravio sistem i sad niko od policije ne zna kome treba da se obratimo za to", piše u opisu snimka objavljenog na Instagram stranici 192.rs.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Kako se vidi na snimku, od siline udarca, vozaču je napukla šoferka.

U komentarima se oglasilo i Javno preduzeće "Putevi Srbije" koje je saopštilo da je ovaj slučaj prosleđen nadležnom sektoru.

S obzirom na to da se na snimku vidi da je vozač kom je automobil oštećen vozio veoma blizu vozača koji je prošao rampu, ljudi su masovno komentarisali da je greška njegova, jer nije poštovao rastojanje.

Ipak, oglasio se i vozač, koji je napisao da mu je potvrđeno da je problem nastao zbog sistema, a ne zbog rastojanja.

"Dobio sam izveštaj da je moj tag očitan. Vozač ispred mene je stranac i nije imao novca na aparatu. Svi uključujući i saobraćajnu policiju potvrdili su mi da je greška u sistemu", napisao je vozač.

(Blic)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading