bolnica
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Jedan neimenovani lekar Zemunske bolnice od juče je omiljena osoba u Beogradu, sudeći po objavi sa Iks-a (Tvitera) u kojoj je jedna dama u superlativu nagradila rečima lekara iz ove bolničke ustanove.

Kako prensosi beogradski medij, veliki broj korisnika društvenih mreža se nada da će uskoro saznati njegovo ime.

Jedna Aleksandra, ispričala je na na društvenoj mreži Iks kako je tokom hitnog prijema u KBC Zemun, imala sreće da je primi lekar koji je spasao njenu dušu.

Razlog hospitalizacije nije otkrila, ali je neimenovanom lekaru uputila najlepše moguće reči

- Moram ovo da napišem. Juče je u Zemunskoj bolnici na hitnom prijemu radio lekar ( ime ću saznati i objaviti) koji je moju dušu spasao, ma kakav ishod lečenja bio. Human, Čovek, Razum,Mir, Hvala mu - kratko je navela ona.

U komentarima koji su nastupili ispod, ljudi su pokušali da joj pomognu da sazna ime i ranije, te su je pitali koje je specijalizacije, a bilo je i onih koji su takođe hvalili ovu zdravstvenu ustanovu u Zemunu.

"Koje je specijalizacije?", "Sve pohvale za Zemunsku bolnicu i sa moje strane!", "Ja sam iz Novog Sada, a u zemunskoj bolnici sam srela najposvećenije lekare i tehničar(k)e.", ređali su se komentari.

Da ljudski pristup pacijentima nije retkost, svedok je još jedan korisnik društvenih mreža.

- Isto iskustvo imam iz 2018 godine. Zemunska bolnica od tada ima samo reči hvale od mene. Sve zbog jednog doktora i ekipe oko njega. Rešio mi čovek više mesečne probleme sa jednom rečenicom! Bog mu pomogao! - napisao je muškarac po imenu Vuko.

(Blic)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading