"DRUGI DAN NE PRIČAM SA SINOM" Otac očajan jer ga je sin opsovao i vređao , a razlog će vas šokirati!
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

"Sa sinom sam se posvađao pre neko veče. Ne bi bio problem u tim godinama (17) da mi nije rekao: "J**o te otac koji te nesposobnog napravi". Od siline šamara pao je sa stolice, evo drugi dan ne pričamo. Prvi put da sam ga stvarno udario", izjadao se očajni otac u jednoj od grupa na internetu u kojima ljudi anonimno pričaju šta ih jede ne bi li sebi olakšali muku.

Svađa oca i sina

Ispovesti

 

Priznao je da je sina udario i iz svega što je potom rekao jasno je da se kaje zbog toga, ali psovka od rođenog deteta prosto ga je zatekla...

"Godinama smo ko crnci radili žena i ja da i ovaj skroman životni prostor priuštimo i kako-tako sredimo i kupimo skoro 20 godina star auto, školujemo decu, šaljemo na ekskurzije, jezike. Oblačimo se skromno, ne idemo autom do škole/posla, letovanja su skromna i porodična; dočeci Nove godine, izleti, zimovanja nisu nešto što možemo. Neće me niko tako nazivati jer nije mogao na doček Nove s društvom u Beč. To i nisu pravi drugari ako ga po tome odmeravaju, al aj ti to fino objasni napaljenku od 17 godina koji sikće na tebe! Samo mi je žao što je godina ovako počela", kaže tužni otac koji novcem ne može da parira planovima sinovljevog društva.

Ovaj post izazvao je dosta komentara, a mnogi su bili na očevoj strani. Šta su mu sve poručili, pročitajte u galeriji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Kaca

17.01.2024 13:25

Izletelo detetu boze moj izvinite se jedan drugom i muka ce proci