POTERA
Foto: Printscreen/PRINTSCREEN/POTERA/HRT

Pred Tragača je prvi izašao Branko Erić, policijski službenik iz Šida i u zajedničku kasu „odneo” 75.000 dinara. Hrabri planinar, podsetio je naš omiljeni voditelj Jovan Memedović, pre 10 godina je već učestvovao u kvizu i tada stigao do finalne Potere, ali ih je tragač tada sprečio u pobedi.

Najmlađi takmičar u ekipi, Dušan Radovanović, student španskog jezika iz Požege, obećao je sebi pre dolaska u Poteru da će birati višu sumu te se hrabro odlučio da brani čak 750.000 dinara i u tome uspeo bez muke, ostvarivši veliku prednost nad Tragačem.

Iste sreće bio je i Daniel Krstić, operater kompjuterske grafike i statistike iz Beograda. Daniel se pohvalio tokom emisije da je jednom bio učesnik cirkuske tačke i da obično nema problema sa tremom, što je i dokazao osvojivši 120.000 dinara u prvoj igri. Osvojeni iznos je uspešno odbranio, ostavivši za sobom Tragača Milinkovića.

Poslednji takmičar koji je odmerio znanje sa Tragačem bio je Ivan Radojević, programer poslovnih aplikacija iz Beograda, koji je u zajedničku kasu doneo 75.000 dinara. Milinković ga je pratio u stopu, ali je Ivan ipak uspeo da odbrani osvojenu sumu i pridruži se timu u poslednjoj igri.

Sa čak 17 koraka prednosti, ovaj „drim tim” uspešno je završio Poteru osvojivši više od milion dinara i time se upisao u milionsku ligu ovog kviza i to u punom sastavu.

Među pitanjima na koja Tragač nije znao odgovor bilo je i ime glumice koja je glumila Slavicu u istoimenom jugoslovenskom filmu iz 1947. godine. Komentar poraženog Tragača na kraju Potere bio je „Ubila me ova Slavica!”, na šta se pobednički tim slatko nasmejao, radujući se svojoj pobedi.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading