promo
Foto: Promo/Promo

Osim produžene garancije do pet godina na Hisense televizore, kompanija ima još nekoliko benefita. Svi koji kupe Hisense televizore dijagonale 100 inča dobiće besplatnu montažu i isporuku na kućnu adresu. Ova akcija važi za kupovinu u svim Hisense / Gorenje Studijima, kao i kod prodajnih partnera širom zemlje.

Isporuka Hisense televizora na kućnu adresu od momenta kupovine obično je od tri do pet radnih dana. Taman imate dovoljno vremena da nađete najbolje mesto za postavljanje TV-a, jer će Hisense ekipa uraditi i to umesto vas. Prilikom isporuke će uraditi i raspakivanje i montažu televizora. Kad imate na umu da je televizor težak oko 75 kilograma u proseku ili sa kutijom čak oko 100 - jasno je koliko bitnu stvar vam sa spiska obaveza Hisense rešava.

100 inča najboljeg programa, igara, filmova i aplikacija

Za kvalitetan televizor uvek važi pravilo da dijagonala ekrana treba da bude što veća! Pri izboru, osim vrste panela i tehnologije, nije pametno štedeti kako bi se uživalo u najboljem TV programu, igrama, filmovima, čak i aplikacijama. Zato Hisense 100-inčni ULED televizor ima karakteristike koje ga čine idealnim za sve što smo nabrojali.

Živopisni sadržaji mogući su zahvaljujući Hisense tehnologiji kontrole LED pozadinskog osvetljenja i upravljanja bojama. Hisense Hi-View Engine dodatno poboljšava kvalitet slike autentičnim prikazom, unapređenim kontrastom, čistijim i jasnijim pokretima i oštrim, ali ne prenaglašenim detaljima. Quantum Dot Colour stvara realističnu sliku, sa preko milijardu boja, dodajući joj bogatstvo i dubinu. Bolji prikaz osigurava i do 40.000 Full Array Local Dimming zona i do čak 10.000 nita maksimalna osvetljenost - od najtamnije crne do precizne bele.

Globalno partnerstvo kompanije Hisense i trenutno najpopularnije akcione RPG igre, Black Myth: Wukong, podiže gejming doživljaj na sasvim nov nivo. Ekskluzivni Black Myth: Wukong režim slike uveden je na odabranim Hisense televizorima kako bi doživljaj igranja bio vrhunski!

Sve što zafali - instalirajte

Zahvaljujući VIDAA platformi nove generacije Hisense 100-inčni ULED televizor podržava dodavanje aplikacija. Streaming servisi, ako nisu unapred učitani, dostupni su na zahtev u prodavnici aplikacija, kao i brojni drugi naslovi i igre. Osim Netflix, Apple TV, Disney+, Amazon Video i drugih streaming aplikacija sada je dostupan i Max ili HBO Max.

Kvalitet Hisense ULED televizora prepoznali su i stručni mediji širom sveta, koji su dodelili brojne nagrade, među kojima EISA, CES Innovation Awards i Tom's Guide Editor's Choice Award. Sad je red i na vas da se uverite zašto je to tako - odaberite najveću dijagonalu i ne brinite!

 

# # #

O kompaniji Hisense

Hisense je jedan od vodećih globalnih brendova potrošačke elektronike i kućnih aparata. Portfolio kompanije objedinjuje multimedijalne uređaje sa fokusom na pametne televizore, kućne aparate, ali i IT inteligentna rešenja. Hisense posluje u više od 160 zemalja širom sveta i ostvaruje izuzetno dinamičan rast u industriji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading