Dragan Đilas
Foto: Printscreen/Printscreen/ISHGJ

Kampanja za vanredne parlamentarne izbore u Srbiji, Vojvodini i lokalne izbore u Beogradu i još 65 opština i gradova "najprljavija je do sada", kaže srpska opozicija, uverena da i pored neujednačenih uslova, uglavnom u medijima, može da ošteti vlast Aleksandra Vučića i SNS.

Ovu vest je preneo Albanski institut za geopolitiku, a kao dokaz "prljave kampanje" navode da je opozicioni poslanik morao da se povuče iz kampanje usled toga što je objavljen njegov "intimni video".

U detalje "intimnog videa" nisu ulazili, ali oni su srpskoj javnosti dobro poznati.

Dragan Đilas

Printscreen/ISHGJ

 

Takođe, oni navode da podrška predsednika Srbije Aleksandra Vučića listi "Srbija ne sme da stane", koja nosi njegovo ime, kao i njegovo pojavljivanje u javnosti, kao i postojanje kol-centra, prave problem za opozicionu kampanju.

Albanci ne bi bili Albanci kada ne bi uzimali u usta Kosovo, te tako Institut prenosi da se izbori održavaju u trenutku visokih tenzija na Kosmetu, što je istina, međutim u takvoj atmosferi su održani i prethodni, kao i oni pre njih, a ono što institut propušta da spomene jeste činjenica da tenzije u južnoj srpskoj pokrajini raspiruje niko drugi nego njihov gazda, Aljbin Kurti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading