SRPSKI GENERAL ZAPRETIO ALBANCIMA To niste smeli da uradite, odgovaraćete! (VIDEO)
Foto: EPA

“(Tzv.) Kosovska vojska, na teritoriji Srbije, na prostoru KiM je paravojska za koju će neko nekada odgovarati. Po Rezoluciji 12 44 jedine vojne snage koje imaju mandate da budu tamo su jedinice KFOR-a”, rekao je Stupar na TV Pink.

Kako kaže, nikakva vojska tamo ne sme više da postoji.

“Da bi se promenio Ustav KiM, potrebna je saglasnost i nacionalnih manjina, i umesto da ga promene, jer nisu imali većinu, promenili su Zakon, što je nelegitimno. Ona je nacrtana organizacionom šemom po ugledu na amerikacne”, rekao je Stupar.

Predsednik komisije za nestala lica Vlade Srbije i generalni sekretar Skupštine Srbije Veljko Odalović je, komentarišući izjavu Jens Stoltenberga da centralne vlasti u Prištini moraju da poštuju sporazum da tzv. Kosovske bezbednosne snage ne ulaze na sever Kosova i Metohije bez dogovora sa Kforom, rekao da je izjava u skladu sa osnovnim mandatom KFOR-a na prostoru južne srpske pokrajine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Vuk

03.07.2021 18:01

Bravo generale, SAMO RECIPROČNO, tako se zove i TENK I ANTIBIOTIK!!!

Smederevac

03.07.2021 18:22

Tzv.Lazna drzava ili Crna rupa Evrope se malo vise zanela u krivini -pad ce biti strahovit!

Sicko

04.07.2021 09:50

Bravo Generale.Svaka ti je Njegoseva.Jos je snazi Rezolucija 1244.Da se vojska i policija vrati na Kosovo,da zastitimo svoj narod,grobove svojih predaka,manastire,svestenike.A sta je krivonaj decak koji je dobio batine,srecom ostao je ziv.Pale nam zastavu,provaljuju u kuce,U Djakovici poslednja zena i nju maltretiraju.Ovo se vise ne moze izdrzati,Da cisma Kosovske policije i Nato-a gaze moje kosovske bozure,crvene kao krv Kosovskih junaka od Cara Lazara,Milosa Obilica,so Heroja sa Kosara.Niko nije osudio napad na ovog decaka,paljenjezastave,proterivanje zadnje Srpkinje iz Djakovice.Gde su kandicka,biserko......ceda .nuns,uns da ovo osude.ami da smo tako postupali prema njima mi bi bili bombardovani.Molim da neko tuzi ameriku,nato-alijansu i sve one koji su nas bombardovali 1999.Jedino je Sloba pokusao,ali to je sve sklonjeno u fioke ili unisteno.