aljbin kurti
Foto: Printscreen/Printscreen

"Profesionalizam i Aljbin su dva suprotna sveta. Njegovo jedino i ružno oružje je ekstremni populizam. Ali ovo ružno i štetno oružje kojim je demonizovao političke protivnike i uništio nade mnogih građana Kosova počelo je da rđa“, poručila je ona na svom nalogu na društvenoj mreži Fejbuk, a preneo portal Kosovo online.

Ona se osvrnula i na jučerašnju poruku francuskog predsednika Emanuela Makrona o viznoj liberalizaciji za lažnu državu Kosovo.

"Francuska upozorava na suspenziju odluke o liberalizaciji viza za građane Kosova. Ovo je takođe neuspeh politike i diplomatije Republike Kosovo, ali predsednica države smatra da je važnije objaviti politički rat svim političkim i pravnim vlastima u zemlji nego da ispuni svoju institucionalnu ulogu i izvuče zemlju iz ovog političkog ćorsokaka u koji je i sama umešana. Vaša prljava politika uništava budućnost ove zemlje", navela je Musljiu.

 

@alo_portal Ministar odbrane Miloš Vučević odbacio je danas optužbe prištinskih vlasti da je Srbija obučavala i naoružavala Srbe na Kosovu i Metohiji! #alo #milošvučević #alodnevnenovine #alonovine #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading