SELAKOVIĆ RASTAVIO TAJKUNA NA ATOME Šolak je bio sponzor jednoumlja u Srbiji i pokretač mašine za pranje mozgova građana!
Ministarstvo spoljnih poslova

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Medijski pokrovitelj i finansijer dela srpske opozicije Dragan Šolak je, kao zverka iz narodne poslovice, otkrio svoj trag najnovijim napadima na Srbiju, i razumljivo je što je frustriran zbog toga što je osujećen u svojim podlim planovima da iz potaje gospodari čitavom jednom zemljom.

Čovek koji je, baš kao i Dragan Đilas, stekao nezamislivo bogatstvo na medijskom monopolu u vreme kada je Srbija zaduživana do propasti i kada je ono što su naši građani generacijama sticali poklanjano strancima, danas se, uz očiglednu inostranu podršku, promoviše kao zaštitnik slobode medija. 

SELAKOVIĆ REAGOVAO POVODOM NAPADA NA ANU BRNABIĆ SA N1: Sunovrat novinarstva i karneval mržnje!

Da nije tužno bilo bi smešno, jer u vreme kada su on i Đilas gospodarili medijskom scenom Srbije nije bilo gotovo nijednog medija u kome je opozicija mogla da kaže bilo šta na račun tadašnjeg režima. 

Šolak je bio arhitekta i sponzor jednoumlja u Srbiji, ali i pokretač mašine za pranje mozgova građana naše zemlje.

Tada mu to nije bila diktatura, ali mu je diktatura kada gubi monopol zbog tržišne konkurencije, i nisu mu srpski mediji bili neslobodni onda kada praktično i nije bilo drugih osim onih pod njegovom kontrolom.

Nije Šolak bio svemoguć zato što je preduzimljiv i pametan, već zato što je bio nagrađen za revnosno služenje u projektu hipnotisanja građana sa ciljem da se neometano i u senci sprovede velika pljačka Srbije i gaženje naših državnih i nacionalnih interesa", stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Goran

29.01.2022 18:05

Da se Djilas i Solak vrate na vlast, krenulo bi hapsenje medija koji govore protiv njih.

Stanko

29.01.2022 18:06

Solak i Djilas su se nasli kao dva bezobzirna tajkuna koja nemaju granice ne bi li sto dublje zavukli ruke u drzavnu kasu.

Bobana

29.01.2022 18:47

Solak i Djilas u dva manipulatora koji zele lose nasoj zemlji.

Dragan.M

29.01.2022 19:21

Solak ako se ne varam bio premier u zutoj vladi kod Djilasa

Moni

29.01.2022 19:41

Proterati i šolaka i đilasa iz Srbije za sva vremena...

Stefana

29.01.2022 23:18

Ma ko ne zna Šolaka skupo bi ga platio, njihova je šteta što ne mogu prošlost obrisati parama.