ĐORĐE VUKADINOVIĆ RASKRINKAO SARADNICU DRAGANA ĐILASA: Marinika Tepić je novi Ilija Čvorović!
Foto: Tanjug/Printskrin

„Pitam se: ako sve lepo priznam - hoće li mi Đura oprostiti što me je tukao. Smejemo se genijalnom Bati Stojkoviću zbog ove replike, a ne vidimo da se često ponašamo po istom principu. Pogotovo ako nam je Ilija Čvorović politički blizak, ili ako ima lepše brkove“, napisao je Vukadinović na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter, a na njegovu objavu je reagovao tviteraš pod imenom ČikaRade.

„Samo ti nama reci da li je istina ono što Marinika kaže“, napisao je ovaj korisnik društvene mreže.

„Bože, Čika Rade, pa opšte je znano da je SVE istina što Marinika kaže?!“, odgovorio je Vukadinović, verovatno ironično ako se uzme u obzir koliko je puta Tepićeva bila uhvaćena u laži.

Jedna od najbizarnijih laži Đilasove saradnice bila je kada je rekla da postoje plantaže marihuane na dobru Vojne ustanove „Morović“, kod Šida, i da to čuvaju funkcioneri vlasti. Uz te tvrdnje podelila je i fotografije terena iz vazduha. Da je tada opasno pobrkala lončiće i da se obrukala pošto su to farme kokošaka, a ne plastenici marihuane, odmah su joj otkrili Dragan Šutanovac i Goran Ješić.

ĐORĐE VUKADINOVIĆ RASKRINKAO SARADNICU DRAGANA ĐILASA: Marinika Tepić je novi Ilija Čvorović!

Foto: Printscreen Nova S

 

„Ovo su objekti Vojne ustanove ’Morović’, u kojima se decenijama gaje kokoške“, poručio joj je tada Šutanovac.

Podsetimo, Marinika Tepić, radnica Dragana Đilasa, napala je na Tviteru urednika Nove srpske političke misli Đorđa Vukadinovića, optuživši ga da je „čovek na zadatku“ jer se drznuo da kaže istinu o njenom poslodavcu...

Inače, sukob Tepićeve i Vukadinovića započeo je kada je on istakao da opoziciona grupacija koju predvodi Dragan Đilas nije ni cela DS, a kamoli cela opozicija.

- Imaju jednu tendenciju, ambiciju, da se jedna grupacija proglasi za celu opoziciju! Možete je vi nazvati kako hoćete, ali to nije tako. To što postoji nije ni cela Demokratska stranka. Nešto što nije ni cela DS pretenduje da bude cela opozicija. Vi niste ni cela proevropska opozicija, niste čak ni cela DS, a kamoli cela opozicija - rekao je Vukadinović  za TV Prva, nakon čega ga je napala Tepićeva, koja je istakla da je Vukadinović „čovek na zadatku“.  E. A.

Ko god se suprotstavi,
biva boljševički etiketiran!

U odbranu Đorđa Vukadinovića stala je i Marina Komad, portparolka Borisa Tadića, i istakla da je on stradao čim je objavio istraživanja koja se Đilasu ne dopadaju.

„Đorđe je postao ’čovek na zadatku’ tek kada je objavio istraživanja koja ne odgovaraju SSP. Do tada je bio partner. Deceniju svako ko se suprotstavi tom jednoumlju biva ovako boljševički etiketiran. Bilo je efikasno, sad je već dosadno i blam... Podrška za Đorđa Vukadinovića“, napisala je ona na Tviteru.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading