VUČIĆ SE OBRATIO PENZIONERIMA  Želim da vam se zahvalim što ste uvek bili uz svoju državu u najtežim trenucima! (VIDEO)
Instagram/avucic

- Dragi penzioneri, 20.000 dinara državne pomoći nije mali novac, ali ja znam da je to gotovo ništa u poređenju sa onim koliko ste vi dali našoj zemlji, gradeći našu zemlju, stvarajući uslove za sve nas, koji smo dolazili posle vas, da možemo da živimo pristojno i da imamo drugačiju i bolju budućnost.

Ali, više od svega toga, želim da vam se zahvalim što ste od 2014. godine uvek bili uz svoju državu, uvek i u najtežim trenucima podržavali njene mere upravo da bi Srbija mogla da ide napred, da bismo mogli da gradimo više puteva, pruga, bolnica, škola i vrtića.

 

 

Hvala vam za vašu nesebičnu podršku, a ja vam obećavam da ćemo brinuti još bolje i više i da ćete imati veće penzije i bolji život - napisao je Vučić na Instagramu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ruzica

10.02.2022 20:50

Hvala Vama predsednice sto mislite na one koji su dva puta spasavali Srbiju. Nisu penzioneri halavi kao oni koji su izdali drzavu zarad sake dolara. Njima je uvek bila prva drzava, a to je iziskivalo i skroman zivot, na sta su oni dobrlvoljno pristali. Vi ste jedini koji to ceni i hvala Vam zbkg toga! Penzioneri ne zaboravljaju ni dobro, a ni zlo.

Maca

10.02.2022 22:15

Lepo je to što ste uradili, ali i ratni vojni invalidi su isto građani Srbije