VUČIĆ U NASELJU BORČA Predsednik potpisao listu SNS, na hiljade građana ovacijama dočekalo predsednika (VIDEO)
Alo

Vučić je tom prilikom potpisao listu SNS za izbore čiji je nosilac.

Na hiljade građana nalazi se na ulicama Borče. Oni su sa ushićenjem dočekali predsednika Srbije.

Vučić se srdačno pozdravljao sa okupljenima i zahvalio svima na podršci.

Nakon što je dao svoj potpis, predsednik se obratio okupljenima.

- Hvala vam što ste u ovolikom broju došli da nas podržite. Ponosan sam na našu listu na kojoj su i Danica Grujičić, Stojan Radenović i mnogi drugi. Želim da vam zahvalim na podršci koju pružate i svojoj Srbiji. Radićemo na očuvanju naše Srbije, na povećanju plata i penzija, očuvanju Kosova i Metohije i nezavisnosti naše zemlje. Nećemo u NATO kako to drugi kandidati obećavaju. Hoćemo da budemo svoji na svome, da sami odlučujemo i čuvamo svoje nebo i zemlju - rekao je Vučić.

Predsednik je pomenuo i projekte koji se rade na infrastrukturi u Borči kao kanalizaciju i prečišćivač vode koji će biti završeni.

Kako je naveo, otovorio je preko 250 fabrika širom Srbije, a sledeća bi mogla da bude baš u Borči.

Predsednik Vučić je još jednom zahvalio grđanima koji su se okupili u velikom broju. Meštani Borče ispratili su Vučića gromoglasnim aplauzima.

Vučić u opštini Zemun

Kako Alo saznaje, Vučić je prethodno obišao građane u opštini Zemun koji daju podršku listi SNS.

- Želim da zahvalim svim meštanima Zemuna i okolnih mesta, Batajnice, Krajišnicima sa Busija, svima... Mnogo vam hvala na podršci. Idem sada u Borču. Tamo su neki političari vređali meštane Borče, a ja želim da pokažem da su svi ljudi jednako vredni i važni - rekao je Vučić u Zemunu.

Njegov govor ispraćen je gromoglasnim aplauzima i ovacijama.

Izbori 

Podsetimo, Aleksandar Vučić je kao predsednik Republike Srbije u 18 časova raspustio Skupštinu i raspisao parlamentarne izbore za 3. april 2022. godine.

Prethodno je u 17 časova predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić raspisao lokalne izbore takođe za 3. april 2022. godine.

Uskoro očekujemo video prenos uživo iz Borče...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading