SNS PREDALA LISTU ZA BEOGRADSKE IZBORE Rekordan broj potpisa prikupljen (VIDEO)
Alo.rs

Delegaciju SNS predvode Aleksandar Šapić prvi na listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" za Beograd i Darko Glišić.

Nakon predaje potpisa, Šapić se zahvalio svim građanima koji su podržali listu SNS.

- Hvala svima koji podržavaju razvoj Beograda. Mnogo toga je izgrađeno u glavnom gradu Srbije. Ne postoji nijedna oblast u Beogradu koja nije danas bolja nego što je bila nekada. Tražimo poverenje građana na osnovu rezultata, a čak i oni koji nisu glasači SNS sada govore da se Beograd razvija u dobrom pravcu. Beograd je Njujork jugoistočne Evrope. Mi smo tu da učinimo Beograd još modernijim, boljim i da vodimo računa o svim ljudima koji zapravo i čine ovaj grad - rekao je Šapić.

Podsećamo, Srpska napredna stranka prva je danas u 15.00 časova RIK-u predala listu kandidata za parlamentarne izbore raspisane za 3. april.

Delegaciju SNS za republičke izbore na listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" čine Danica Grujičić, Ana Brnabić, Darko Glišić, Lazar Ristovski, Marija Zdravković i Marko Kešelj, ali i brojne druge ugledne ličnosti.

Veliki broj građana širom Srbije okupio se sinoć kako bi dao podršku listi SNS, a to je rezultiralo rekordnim brojem prikupljenih potpisa.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mina

16.02.2022 21:20

Кад су потписи у питању, није било ни сумње да ће СНС -у недостајати!

Kira

16.02.2022 22:51

Svaka im čast! Neki da skupkjaju danima ne nogu skupiti toliko. To govori koliku podršku imaju.