USTAŠE U ČUDU Srbi ne pristaju da ih koljemo!
Alo

Jedan nadnaslov otkrio sve sto Hrvati misle o Srbima i onome kakvi bi Srbi trebalo da budu!

Nakon otvorene mržnje, poruka "Ubij Srbina", koje su usred Zagreba, u srcu EU, skandirali Hrvati i Albanci, naši, domaći mediji, preneli su tu informaciju i osudili, kao što su srpski mediji uvek osudjivali svaki šovinizam.

I upravo ta, normalna i dostojanstvena reakcija naših medija, izaziva čudjenje u Hrvatskoj. Jer, kao što reče predsednik Srbije, Hrvati su decenijama navikavani da Beograd ćuti, da ne reagujemo na uvrede, mnogi su pristajali na hrvatska ponižavanja, naši lideri su se izvinjavali za naša stradanja. 

Hrvati i makedonski Albanci zajedno vređali, uz zastavu UČK - Alo.rs

Upravo taj lanac je prekinio Vučić i naša javnost i narod su to s izuzetnim odobravanjem dočekali. I sad se dogadja upravo to, da se Hrvati iščudjavaju, otkud to da srpski mediji reaguju, zar nije logično da mirno ćute na naše poruke i pretnje klanjem.

USTAŠE U ČUDU Srbi ne pristaju da ih koljemo!

Alo

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lepa

20.07.2022 11:14

Pa šta se od ustaša drugo može očekivati to je genetski u njih usađeno sa njima ne treba imati nikakve odnose ovde u Srbiji xrvati uživaju sve privilegije a treba se ugledati na Hrvate u hrvatskoj i ponašati se prema njima kao što se oni ponašaju prema našem narodu