KOSOVO JE SRPSKA SVETINJA Goran Šarić upozorava – Vi hoćete samo svoje, a Zapad želi da vas prevari!
Foto: Ilustracija

- Daće vam NATO… Da ne kažem šta. Osamdeset posto Srba vozi bolji automobil nego ja, a radim od jutra do sutra. Šta vi mislite – da u EU samo vas čekaju? Pa, idite u Bugarsku, pa da vidite kako se živi u EU! U Hrvatskoj isto tako: plačka, lopovluk, bezčašće… Nikad gore! - rekao je Šarić za TV Ras.

Šarić je ukazao na hapšenje zbog kriminala u hrvatskoj naftnoj industriji. 

- Zar ja kao navodni Hrvat moram da vam govorim da ne idete u EU, pogotovo ne po cenu Kosova i Metohije? - pitao je istoričar one koji misle da treba popuštati pod pritiscima.

On kaže da Srbi hoće svoje Kosovo.

- Jesi li ti Kurti izgradio nešto na tom Kosovu? Jesi li ti tamo izgradio manastire? Jesu li tamo tvoje bitke, tvoja krv ili ste došli oteli ili kupili srpske kuće? - pitao je Šarić lidera lažne države i rekao da Srbi ne smeju da se odriču svoje svetinje.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Ja

27.10.2022 07:42

KOSOVO JE SRPSKA SVETINJA Hrvatski istoričar upozorava – Vi hoćete samo svoje, a Zapad želi da vas prevari! Kosovo jeste srpska svetinja i da se svoja zemlja nikome ne da to je srpska zemlja vekovima i nikome se ne da to je njena !!!

Ja

27.10.2022 07:47

Hrvatski istoričar Goran Šarić izjavio je da Srbi ne smeju verovati da će od NATO dobiti bilo kakav novac u slučaju da Beograd pusti da lažna država Kosovo uđe u UN. Nemaju pravo kosovo u nikakvom UN jer jesu nezakoniti illegalni ne vazeci niti cese dozvoliti kosovu u UN sto nikakvog prava nemaju gde to ima ! kosovo je srpska zemlja ! i da se silnom pljackom kradu tudje se nece i nemoze dozvoliti to pravo nemaju! kosovo je srbija i da se svoja zemlja nikome ne da !!!

Ja

27.10.2022 07:54

On kaže da Srbi hoće svoje Kosovo. Jeste tako to i jeste njihovo i da se svoje nece nikome dati kosovo je srbija i u svojoj je zemlji mnogih vekova jeste istorijska zemlja srbije i kosovskom bitkom srba je kosovo srbija to je njena vekovna zemlja !!! - Jesi li ti Kurti izgradio nešto na tom Kosovu? Jesi li ti tamo izgradio manastire? Jesu li tamo tvoje bitke, tvoja krv ili ste došli oteli ili kupili srpske kuće? - pitao je Šarić lidera lažne države i rekao da Srbi ne smeju da se odriču svoje svetinje. Nije kutijevo nista nista mu ne pripada kosovo je srbija i da se narod nalazi i jesu u svojoj sopstvenoj zemlji u srbiji to je njihova zemlja vekovima nema pravo kurti da silom sam sebi daje to oravo u tufjoj zemlji sto nema kosovo je zemlja srbije !!!