Ana Brnabić
Foto: Alo/Printscreen

- Radi o čoveku koji je član stranke koja je pustila 1.800 albanskih terorista, najstrašnijih ubica i silovatelja, najstrašnijih terorista, neljudi... Pustili su ih sve iz zatvora, koji su se nakon toga organizovali i 2004. godine su pokrenuli pogrom nad srpskim stanoništvom na Kosovu i Metohiji, palili su naše crkve i manastire. U tome se izjednačili sa onim što je radio ISIS... To su takvi ljudi, možda su oni za njih studenti, stipendisti. To su ljudi, ubice, teroristi, silovatelji, i to je potpisao Vojislav Koštunica... To je uradio DSS, stari DSS, novi DSS, to je DSS – istakla je ona za Alo! i dodala da im je tada bila takva politika, a očigledno im je i danas takva politika.

- Danas im ni malo nije žao što su to uradili, niti vide da su napravili grešku – istakla je Brnabićeva i dodala:

- Ali te dve 2004. godine nisu reagovali na pogrom, iz svojih kabineta u Beogradu su gledali kako se pale naše crkve i manastiri, kako se etnički čisti Kosovo od Srba. Pa su 2008. godine kada je Priština jednostrano proglasila nezavisnost takođe ćutali, neki se razbežali po drugim zemljama. To su ti kvazisalonske patriote koji nikada ništa nisu uradili za naš narod na Kosovu i Metohiji, a bogami ni za Srbiju kao celokupnu državu.

Kako je navela, oni su i danas u koaliciji sa političkim strankama i akterima koji sasvim otvoreno govore da bi oni, ukoliko dođu na vlast i da su na vlasti, insistirali da Srbija prizna tzv. Kosovo i da je prihvatljivo da budu sa takvim ljudima u koaliciji.

- To su ti dupli standardi i to je laganje i varanje našeg naroda kada vi imate predsednika te stranke koji je francuski državljanin, ali je protiv Evropske unije. Ali on je u Evropskoj uniji i njegova porodica je u Evropskoj uniji. Ja mislim da je svako ko prati politiku znao da je to njihova politika, ali dobro je što su još jednom naglasili - zaključila je Brnabićeva.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading