SRPSKI DEČAK (13) NAPADNUT U MOSTARU Novi incident, oglasila se policija
Facebook printscreen

Incident se, kako navode, dogodio sinoć oko 22.30 časova kada se u Policijsku stanicu Mostar Jug obratio R.E . (13) i prijavio da ga je u blizini restorana 'Laks' u Malom Polju fizički napalo pet-šest nepoznatih lica i skinuli mu majuci 'Red armi' i udaljili se u pravcu Sportsko-rekreativnog centra Bunica.

Srna prenosi da je istraga u vezi ovog slučaja u toku, a javnosti još nije obaveštena o tome je li rešen incident koji se ranije dogodio u Opštinama kada su sredinom avgusta u parku u mostarskom prigradskom naselju Opine nepoznate osobe fizički napali i povredili tri osobe, među kojima je bilo jedno dete.

Prošle sedmice su napadnuta i deca u prigradskom naselju Baćevići u kojem žive srpski povratnici.

U Baćevićima je više nepoznatih osoba napalo srpsku decu, a prethodno je igralište i naselje oblepljeno je fašističkim znakovima, a meštani su svedočili da se ranije kroz naselje čula i rafalna paljba.

Zbog ovog napada u Baćevićima boravi ministar za ljudska prava i izbeglice BiH Sevlid Hurtić, a posetu tom naselju za poslepodne je najavio i ministar bezbednosti u Savetu ministara BiH Nenad Nešić.

Tanjug

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading