Dejan Ristić
Foto: Alo/Alo

Ministar informisanja i telekomunikacija g. Dejan Ristić obišao je danas redakciju dnevnog lista ,,Alo“ u Beogradu i tom prilikom se sastao sa vlasnikom ovog lista g. Sašom Blagojevićem i njegovim najbližim saradnicima. 

Sastanku su prisustvovali i državni sekretar za informisanje g. Miloš Garić, kao i predstavnik sektora za informisanje g. Dejan Stojanović.

''Drago mi je što je ovo već drugi susret sa čelnicima dnevnog lista ,,Alo“. Ministarstvu informisanja i telekomunikacija od neizmerne je važnosti da održava redovnu komunikaciju sa sredstvima javnog informisanja, profesionalnim udruženjima, novinskim agencijama, sindikatima i medijskim poslenicima. Ovo je bila prilika da dodatno ukažemo na potrebu poštovanja nacionalnih i međunarodnih propisa i profesionalnih standarda u oblasti javnog informisanja o čemu smo već razgovarali tokom našeg prvog sastanka, kao i da nastavimo sa dinamikom redovnih konsultacija, a sve u cilju prevazilaženja izazova u oblasti javnog informisanja i odlučnog rada na stvaranju što pogodnije klime za rad svi medija u Republici Srbiji'' - poručio je ministar Dejan Ristić. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading