Ava Karabatić
Dejan Briza
Imaće muke da uvede red: Ministar Vladan Vukosavljević

Zoran Lončarević

Imaće muke da uvede red: Ministar Vladan Vukosavljević, Foto: Zoran Lončarević

- Ministar kulture prvo treba da uđe u rijaliti. Evo, uskoro će početi „Parovi“, pa mu je moj savet da pokuša to pre nego što donese konačnu odluku da ih gasi, a tek pošto uđe i vidi da li će ga publika izbaciti posle nekoliko dana ili će uspeti da ostane dugo, znaće koliki je zapravo baja.

Maca Diskrecija

Goran Srdanov

Maca Diskrecija , Foto: Goran Srdanov

S druge strane, neočekivana podrška ministru stigla je od Mace Diskrecije.
- Što se mene tiče, može da ih ugasi. Za mene je to glupost i gubljenje vremena. To vam je kao da ste u kavezu, nema niko svoj život. Činjenica je da sam bila učesnik čak dva puta u „Parovima“, ali samo jer mi je to bio jedini način da zaradim novac kojim bih platila ostvarenje svog cilja. Sada, kada sam ostvarila šta sam htela, mogu da ugase sve rijalitije - kaže ona.

Ava Karabatić

Dejan Briza

Ava Karabatić, Foto: Dejan Briza

Ava Karabatić je najavila da će boriti za očuvanje programa koji „pomaže mladima“.
- Ne bih volela da se ukine rijaliti jer to odlična prilika za mlade ljude. Upravo ovakva vrsta šoua pruža omladini šansu da se afirmiše. Rijaliti je odlična psihološka igra u kojoj mnogi pokažu svoje pravo lice. Mnoge mlade devojke su se afirmisale baš putem rijaliti šou programa, tako da ovu vrstu TV formata podržavam - jasna je ona.

Era Ojdanić u „akciji“

Rajko Ristić

Era Ojdanić u „akciji“, Foto: Rajko Ristić

Maja Nikolić je samo kratko poručila da bi rado držala časove pevanja ministru, i to, naravno u jednom rijalitiju u kojem će uskoro držati pomenute časove jer, kako navodi, „pevanje može da mu pomogne da bolje gleda na stvari oko sebe“.

Zorica Marković

Mitar Mitrović

Zorica Marković, Foto: Mitar Mitrović

 

Zorica Marković: Mi smo zatupljena nacija!

- Nemam ništa protiv da ugasi rijalitije, ali onda neka umesto toga ubace emisije koje će informisati građane o zdravstvu, raznim zakonima i tako dalje. Mi smo zatupljena nacija. Neka nas onda te emisije edukuju o tome da budemo lekari, pravnici, nadrilekari, crni i beli magovi... E, to nama nedostaje da bismo funkcionisali normalno kao nacija. A što se ministra konkretno tiče, on treba da prođe nekoliko životnih škola, a to sve može baš rijaliti da ga nauči. Lako je njemu da priča sa te pozicije, samo sedi u fotelji i izmišlja. On nije okusio život - rekla je Zorica Marković.

Komentari (8)

Кутузов

12.09.2016 20:47

Ријалити треба да се приказује на кабловској телевизији,не на каналу националне фреквенције,па ко воли нека гледа.

vitez

13.09.2016 09:11

@Кутузов - Potpisujem.

Bre

12.09.2016 22:41

Ukinuti sve Farme, Parove, Maldivije i ostala s*anja. Ljudi moji, sta se to desilo sa nama pa da smo se primili na ovu Sodomu i Gomoru.

tuga

12.09.2016 22:49

Da nije rijalitija ne bi imali leba da jedu.

kultura

13.09.2016 08:05

Neka prikazuju one verbalne i fizicke gadosti oko 3 po ponoci kao i ostale pornice,pa ako neki imaju zelju neka gledaju. Kakva je "pametnica" ova gologuza Ava,to je potrebnomladim devojkama,besplatna reklama za ...

gedza

13.09.2016 08:53

ako vec nece biti zabranjeni, onda zabraniti prikazivanje pre ponoći!!!!!! pa ko voli

dara.andric

13.09.2016 13:14

Da RIJALITI je dobra i poucna igra samo je treba bolje osmisliti , a nekoliko puta sam pisala da je poželjno uvesti i manuelne veštine gde se dokazuju u umeću i kreativnosti koju poseduju. Svi proizvodi mogu se dati u humanitarne svrhe .

Teodora

13.09.2016 16:37

Idi, bre, u Hrvatsku pa tamo nastupaj u hrvatskim rijaliti programima i prozivanja hrvatske ministre! Ako nećeš sama, a očigledfno neće, red je da te neko odbaci do granice! Dosta nam je, i previše, ovih naših profuknjača, samo nam još i karabatić treba.