Otkrivena najveća tajna glavnog Putinovog propagandiste, državljanstvo najbližih bode oči
Printscreen

Prema nalazima FBK-a, ovaj televizijski i radijski voditelj ima tajnu porodicu sa košarkašicom Svetlanom Abrosimovom, s kojom ima dvoje dece, a upravo su Svetlana i njene ćerke američki državljani.

Ona poseduje vilu u Sočiju od 650 kvadratnih metara vrednu 6,25 miliona dolara, a podaci o toj imovini uklonjeni su iz Rosrestra, ruske službene agencije za katastar i kartografiju, prenosi ruski nezavisni medij.

Nekretnine koje se nalaze u susedstvu njene vile uključuju kuću supruge generala Sergeja Surovikina, jednog od komandanata snaga ruskog predsednika Vladimira Putina u Ukrajini, kuću sina sekretara ruskog Veća bezbednosti i vilu bivšeg zvaničnika sedme FSB-ove jedinice, odeljenja koji je zadužen za projekte održavanja i izgradnje te obaveštajne agencije.

Vladimir Solovjov ruski je propagandista koji je poslednjih 11 godina voditelj televizijske emisije „Veče s Vladimirom Solovjevim“ na kanalu Rusija 1.

Evropska unija je Solovjovu uvela sankcije 23. februara prošle godine, dan pre početka ruske invazije na Ukrajinu.

U dokumentima EU-a o sankcijama Solovjeva opisuju kao „poznatog po svom izrazito neprijateljskom stavu prema Ukrajini i hvaljenju ruske vlade“.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading