ŠEST OSOBA POVREĐENO, JEDNA SE BORI ZA ŽIVOT Uhapšen vozač (23) mercedesa koji je uleteo među pešake u Buzinu
Shutterstock/lordzg

Policija je odmah uhapsila mladića koji je bio za volanom automobila, a hitna pomoć i vatrogasci su dugo pokušali da oslobode čoveka koji je bio priklješten ispod automobila, prenosi Telegraf.

Kao što se vidi na snimcima koji su veoma uznemirujući, vozač Mercedesa turirao je i jurio na parkiralištu šoping centra gde je bio okupljen veći broj ljudi, da bi u jednom trenutku izgubio kontrolu i zaleteo se među pešake.

Vatrogasci koji su prvi stigli na mesto nesreće zatekli su užasne prizore

Nesreću je, saznaje Index, izazvao vozač u Mercedesu koji je divljao po parkiralištu tržnog centra. Jurio je i zabio se u ljude, a onda i u automobile koji su bili na parkiralištu. Čini se da se radilo o svojevrsnim trkama na parkingu šopingcentra i da su povređeni ljudi posmatrali jurnjavu.

Policija je noćas kasno saopštila da su uhapsili 23-godišnjeg vozača koji je na parkiralištu trgovačkog centra u Buzinu upravljao automobilom marke Mercedes zagrebačkih registarskih oznaka i usled neprilagođene brzine je naleteo na tri pešaka i jedan automobil koji se potom odbio na još jedan automobil.

Prema nekim informacijama, jedan od povređenih u životnoj je opasnosti, piše Jutarnji.hr.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading