pruga šine
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Teško povređenu devojku na pruzi ugledao je mašinovođa. Video ju je kako se sa šina otkotrljala na travu pored pruge, pa je užasnuti čovek odmah pozvao policiju, piše Dejli mejl. 

Ostavljena da umre

- Bila je stavljena dijagonalno preko šina, krvi je bilo svuda. Video sam kad se otkotrljala s pruge i onesvestila se. Na telu je bilo opeklina, čak se i trava u njenoj blizini dimila. Kad su stigli bolničari, još je bila u nesvesti - ispričao je potreseni čovek.

Teško povređena devojka je hitno prebačena u bolnicu i preživela je deset dana, a za to vreme je prepoznala napadača, njenog školskog druga Sergeja Minjazeva (16) pritvoren je zbog sumnji da je silovao i ubio 15-godišnjakinju. Osim njega, pritvorena su i druga dva tinejdžera i ispituje se njihova uloga u ubistvu.

Pokušali da sakriju tragove

Kako se navodi, policija sumnja da je devojka ostavljena da umre i da je bila potpuno gola, jedino su joj ostavili čarape na nogama.

- Nismo pronašli odeću. Glava joj je bila krvava, a kosa spaljena. Na telu nije bilo krvi, pa sumnjamo da je udarila glavom o šine - izjavio je svedok.

On je dodao je kako je devojka imala zapaljivu tečnost u ustima i na genitalnom području zbog čega smatraju da su napadači pokušali da se reše bioloških tragova.

Njen otac, profesor na univerzitetu, rekao je da se devojka vratila sa zabave u Minjazevljovoj kući i otišla da spava. Dok su roditelji bili uvereni da spava u svojoj sobi, devojka se iskrala kroz prozor i vratila na zabavu.

Istraga slučaja je i dalje u toku.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading