Eksplozija u Izraelu
Foto: EPA/EPA-EFE/MOHAMMED SABER

Portparol izraelske vojske, Danijel Hagri, izjavio je danas da je vojska u stanju da u potpunosti kontroliše dužinu graničnog pojasa sa Pojasom Gaze.   

- Nikakvi militanti ne mogu da pređu u Izrael - dodao je Hagri, na navodeći da li u Izraelu još uvek ima militanata ili ne, prenosi arapski tv kanal al-Hadat.    

Avioni izraelskog vazduhoplovstva bombardovali su 130 ciljeva koji pripadaju pokretu Hamas u Pojasu Gaze u poslednja tri sata.   

Portparol palestinskog Crvenog polumeseca, Muhamed Abu Musabih, rekao je za Al Arabiju da trenutno nema sigurnih mesta u Gazi, dodajući da je sektor od severa do juga pod kontinuiranim granatiranjem.   

List Times of Israel je citirao visokog izraelskog zvaničnka koji je rekao da će se rat u Gazi "nastaviti danima ili nedeljama, a možda i duže".  

- Napadi na Gazu će biti izvedeni maksimalnom snagom i u najvećem opsegu, čak i ako to bude na štetu izraelskih građana koji su tamo zatvoreni - dodao je.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Ministar odbrane Miloš Vučević odbacio je danas optužbe prištinskih vlasti da je Srbija obučavala i naoružavala Srbe na Kosovu i Metohiji! #alo #milošvučević #alodnevnenovine #alonovine #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading