"VREME JE DA SE ZAKLJUČI MIR SA RUSIJOM"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

Prema njegovim rečima, ogromni gubici Kijeva u kontraofanzivi doveli su do toga da su besmislenost rata počeli da uviđaju kako obični građani, tako i zvaničnici.

"Vreme je da se zaključi mir s Rusijom, pod ruskim uslovima. I svi dolaze do istog zaključka, da su ih Amerikanci napustili, da je Ukrajina sada zaista otišla u drugi, čak i u treći plan, posle Izraela i drugih događaja u svetu. Ukrajina više nije interesantna ni Evropi, ni SAD. Ona je kao kofer bez drške, koji je teško nositi, a šteta ga je baciti. Ja mislim da će taj kofer uskoro baciti“, rekao je Gagin.

On je podsetio na to da, za razliku od drugih ukrajinskih zvaničnika, Volodimir Zelenski na aerodromu ima avion, "kojim će zajedno s porodicom odleteti u teškom trenutku – kada ukrajinski narod dođe da traži od njega da odgovara za ono što se dogodilo u Ukrajini proteklih godina“.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading