LET KAO IZ HOROR FILMA Snimak iz aviona digao javnost na noge: "Odbijam da verujem da se ovo dogodilo" (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

"Osoba je sedela ispred mog rođaka na njegovom dugolinijskom letu…“ , glasio je opis snimka na kojem se vidi kako putnik uznemirava osobu koja sedi iza njega time što rukama prelazi preko ekrana na sedištu, lupka i ometa.

 

@dailymail Plane passenger is slammed as 'obnoxiously inconsiderate' for dangling his hands over TV screen of traveler sitting behind him - before TAPPING on monitor, stroking it, and even picking his nails. #fyp #flight #nightmareflight #annoying #passenger ♬ original sound - Daily Mail

 

Čovek koji se nalazi u prednjem redu može se videti kako poseže oko naslona svoje stolice sa rukama spuštenim preko ekrana. Bez prestanka je tapkao na TV i prekidao program koji se pušta. Zatim muškarac spaja prste, čačka po noktima i čak mazi monitor. Sve vreme snimatelj ćuti - ali se ne zna šta se dogodilo kada je snimanje završeno.

Stotine gledalaca na Tiktoku ostavilo je komentar na ovu neprijatnu situaciju.

'Odbijam da poverujem da je neko tako odvratno bezobziran i da se ovo dogodilo.'  'Ne prihvatajte ovakvo us*ano ponašanje ljudi. Reci nešto. ", bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading