Tiktok
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Sve u svemu, brzinom svetlosti, ovaj TikToker je snimajući ovakve videe, postao milioner.

 

TikTokeri su stalno u potrazi za novim trendovima koje treba isprobati. Od novih plesova do viralnih filtera, mogućnosti su beskrajne.

Nedavni trend koji je zahvatio TikTok i zapravo se trenutno gledaju staklene flaše ispunjene različitim stvarima, od piva do šampanjca, kako se kotrljaju niz stepenice i čeka se da se razbiju.

Za 6 dana preko 200 miliona pregleda

Korisnik TikTok-a "Rachapotes" je prvi objavio ovakav video i pregledan je preko 200 miliona puta za šest dana. Takođe ima preko 21,1 milion lajkova na samo šest video snimaka. Jedina svrha video zapisa je da gledaju staklene boce i tegle napunjene različitim stvarima kako se kotrljaju niz stepenice da bi se videlo da li će se razbiti ili ne.

U prvom video snimku objavljenom 27. juna, prva boca, koja je bila napunjena orbizom, suočila se sa svojom sudbinom na stepenicama.

 

 

Boca se razbije čim udari u drugu stepenicu. Zatim sledi flaša šampanjca, tegla maslina, flaša piva, tegla salate od kupusa, flaša sosa za kuvanje i staklena flaša koka kole.

Gledaoci vole novu vrstu sadržaja, ali neki brinu o otpadu

Kao oblik vizuelnog ASMR-a, video snimci pružaju gledaocima zadovoljstvo kada vide kako se boce razbijaju o pod koji izgleda mermer.

"Zašto ovo toliko volim?",  jedna osoba je komentarisala video, a druga osoba je rekla: "Da li je loše što mi je ovo toliko zadovoljavajuće?"

Iako je mnogo ljudi uživalo u video snimcima, neki nisu mogli da ne brinu o procesu čišćenja nakon toga, kao i o svim tim izgubljenim namirnicama i napitcima.

- Pitam se kako odvratno miriše ovo stepenište u ovom trenutku.

- Sve o čemu razmišljam je čišćenje, napisao je drugi.

- Znam da je to vaša fora i takođe je zaista zadovoljavajuće, ali za mene je to više kao bacanje hrane, pića i novca, rekao je treći.

Šta vi mislite o novom TikTok trendu? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO 

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading