AVION POLETEO BEZ DVA PROZORA Panika u vazduhu, piloti prekasno otkrili sve
Foto: Alo/shutterstock

Niko nije povređen zbog kvarova na prozorima, koji su najverovatnije prouzrokovani tokom snimanja filma, saopštili su britanski istražitelji vazdušnih nesreća.

Britanska Kancelarija za istraživanje vazdušnih nesreća u specijalnom biltenu objavljenom pre nekoliko dana  navodi da je avion poleteo sa londonskog aerodroma Stansted ujutru 4. oktobra noseći 11 članova posade i devet putnika, od kojih su svi zaposleni u „turističkoj kompaniji ili kompaniji koja upravlja avionom".

Nakon pregleda aviona sa zemlje, posada je otkrila da nedostaje i drugo staklo, a treće je pomereno. Činilo se da četvrti prozor malo viri iz okvira. Jedno razbijeno staklo je kasnije pronađeno sa piste tokom rutinske inspekcije.

Isisana kroz prozor

Dženifer Riordan smrtno je stradala 2018. godine kada je "delimično isisana" kroz prozor aviona koji je razbijen gelerima eksplodiranog motora.
Slike napuknutih prozora na avionima često se krasile naslovne strane novina  ali stručnjaci za vazduhoplovstvo smatraju da je rizik od povrede ili smrti u takvom scenariju i dalje retkost.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading