"AMERIKA ĆE IH ZGNJEČITI POPUT INSEKTA" Medved izneo mračnu prognozu: Pitanje je vremena
Foto: AP Yulia Zyryanova

"Koliko američki entomolozi vole eksperimente na insektima. To je njihova nacionalna razonoda - stavljanje najrazličitijih paukova u teglu i gledanje sa neskrivenim zadovoljstvom kako se proždiru. Konačno su na red došla žuto-crna stvorenja", napisao je Medvedev na Telegramu.

Kako je naveo zamenik šefa Saveta bezbednosti Ruske Federacije, i njih su takođe smestili u staklenu posudu, postepeno im oduzimajući hranu i ne sumnjajući da će se sve ovo završiti.

"Pre ili kasnije, posmatranje ponašanja insekata postaje beskrajno dosadno. Zatim ih stavljaju na dijetu i prate porast njihove agresivnosti. Sada ta mala otrovna stvorenja posebno agresivno bodu i proždiru svoju vrstu. Preživi, naravno, onaj ko je smeliji, jači i deblji. Ko je pojeo više svojih konkurenata i ukrao više hrane, deleći je sa svojim drugovima", nastavio je Medvedev slikovito da opisuje.

Na kraju je upitao šta je sa najvažnijim paukom-glumcem, koji se ugojio na račun krvi i tela svojih saplemenika?

"Šta će biti sa njim, pobednikom? Ako se entomolozi klade na njega, naravno. I dalje ga čeka papuča kojom će ga nemilosrdno smrskati kada se stariji entomolog dovoljno poigra s njim. Sic transit gloria mundi…(Tako prolazi svetska slava)", zaključio je Medvedev.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading