hrvatska policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Prolaznici su bili zapanjeni neobičnim prizorima jer nisu odmah shvatili šta se dešava. Međutim, vrlo brzo su saznali da je preplašeni muškarac koji je trčao za automobilom ostavio automobil na "sva četiri žmigavca" ispred pekare sa detetom u njemu.

Nakratko je ušao u pekaru, ni ne sluteći da je to primetio lopov, koji je odlučio da uđe u njegov reno, pritisne gas i pobegne.

Kako se saznaje, lopov je krenuo da se udaljava Bukovačkom ulicom i skrenuo u Crnčićevu, da bi pri ulasku u Čikoševu odlučio, prošavši oko 500 metara, da pobegne. Ostavio je auto sa ključem u bravi, a vrata je zatvorio jer je očigledno prekasno shvatio da je ukrao ne samo kola već i nečije dete.

Roditelji su, kako se saznaje, u očajničkoj potrazi sami pronašli vozilo i nepovređeno dete, a policija intenzivno sprovodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i ušlo u trag počiniocu koji je iskoristio priliku da ukrade auto i dete. U toku je pregled video kamera u okolnim ulicama kako bi se rekonstruisao tok bekstva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading