Maketu direktorke postavili u vrtiću
Foto: Alo/Foto: Wikipedia/ilustracija

U čitavom regionu mediji su preneli priču o neobičnom postupku zaposlenih koji su u holu vrtića postavili maketu direktorke u prirodnoj veličini - od kartona. U JP „Radmila Nedić“ u Beranama osvanula je maketa direktorke ove ustanove Marine Gojković sa posvetom, a koju je postavilo, kako se navodi, osoblje vrtića, piše Berane Online.

„Draga direktorice, želimo Vam izraziti iskreno poštovanje i zahvalnost za Vašu predanost i vođenje vrtića sa izvanrednom stručnošću i posvećenošću. Vaša vizija i vođenje su inspirativni za sve nas“, stoji posveta ispod direktorke od kartona.

Maketu direktorke postavili u vrtiću

Foto: Facebook/Beraneonline

Direktorka je na maketi u kožnoj haljini sa dubokim šlicom, a u komentarima vesti zgranuti ljudi se pitaju gde se i za šta troši državni novac.

„Ova liči na starletu iz Dubaija, a ne na rukovodioca ustanove. Kakvi trendovi, sve se raspada i propada”, „Ovo samo kod nas ima. I treba da se sprdaju sa narodom”, „Prizemno.... Nevaspitano u vaspitnoj ustanovi“, “Ako je ovo primer mališanima…” - samo su neki od komentarana Fejsbuk profilu beraneonline.

Ali, bilo je i onih kojim se dopao staljing direktorke o koji smatraju dazlobne komentare pipu oni koji nisu u stanju da vode ni obično domaćinstvo i da sve to pišu zbog ljubomore na uspeh direktorke i kolektiva.

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading