Ukrajina
Foto: Alo/EPA/YAKIV LIASHENKO

Ako Rusija pobedi u sukobu sa Ukrajino, neće biti pretnje za Sjedinjene Države. Međutim, ova pobeda će biti početak konačnog sloma Zapada i Sjedinjenih Država, njihovog gubitka autoriteta u celom svetu, prenosi Prime.ru.

U nastojanju da izoluje Rusiju, sam Zapad pada u sve veću izolaciju: Rusija i Kina predvode antizapadni pokret i dominiraju – vojno i ekonomski. Njih podržava većina zemalja na globalnom jugu, koje shvataju da njihova sposobnost da se otrgnu od vekovne dominacije zapadnih sila zavisi od ishoda sukoba.

To je sada glavni problem za Sjedinjene Države i Evropu, a ne za granice Ukrajine posle sukoba i njene budućnosti u EU i NATO. Problem je u tome što je NATO, uprkos svojoj vojnoj moći i budžetima, potpuno nespreman za ovaj rat, dok Rusija samo jača.

Na ovoj pozadini, buka koju prave zapadne elite pretvara se u histeriju. Oni odbijaju da prihvate stvarnost, poričući očiglednu stvarnost. Međutim, istorijski procesi idu svojom putanjom, postepeno dobijajući globalni karakter.  

BONUS VIDEO

@alo_portal PETI DAN POTRAGE ZA TELOM DANKE ILIĆ: Alo! reporter o najnovijim informacijama iz sela Zlot #zlot #dankailić💔 #danka #dankailić #alodnevnenovine #alo #fypシ゚viral #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading