SAD
Foto: Alo/Texas Defender Service/Youtube

 41-godišnjaku je data smrtonosna injekcija i on je proglašen mrtvim u 18.50. CDT u Teksaškom državnom zatvoru u Hantsvilu, oko 70 milja severno od Hjustona. On je već 17 godina osuđen na smrtnu kaznu zbog ubistva 18-godišnje Bridžit Taunsend 2000.

Njegove proganjajuće poslednje reči sadržale su izvinjenje porodici žrtve i uveravanja da je živeo boljim životom od kada je počinio ubistvo. On je takođe zahvalio upravniku i drugim administratorima na njihovom radu pre nego što je ubijen.

Prema Maršal projektu, Gonzalesova poslednja izjava je bila: „Da, gospođo, porodici Taunsend, žao mi je što ne mogu da artikulišem, ne mogu rečima da opišem bol koji sam vam naneo, povredio ono što sam uzeo, a nadam se da je ovo izvinjenje dovoljno", rekao je.

"Živeo sam do kraja života za nadoknadu, obnavljanje preuzimanja odgovornosti. Nikada nisam prestao da se molim da mi oprosti i da ću jednog dana imati priliku da se izvinim svima vama dugujem svoj život i nadam se da ćete mi jednog dana oprostiti",dodao je.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
SAD

Komentari (0)

Loading