NAKON SVAĐE BRATU ODRUBIO GLAVU, PA JE BACIO PREKO TERASE! Komšije čule raspravu, na ulici ugledale HOROR scenu!
Foto: Shutterstock

Pedesetdevetogodišnji Benito upao je sinoć u ogorčenu svađu sa svojim bratom, 65-godišnjim Anibaleom, u njihovoj kući u Panaranu, malom gradu oko 40 kilometara od Napulja.

Iako je trenutno nejasno o čemu se tačno raspravljalo, bilo je dovoljno glasno da su komšije čule, a došlo je do tačke kada je Benito zgrabio nož i žestoko napao svog brata.

Benito, čije prezime trenutno nije poznato, navodno se predao policiji, koja je stigla u porodičnu kuću i pronašla Anibalovo bezglavo telo prekriveno ubodnim ranama, prenosi Dejli mejl.

Italijanski mediji preneli su da su braća nesrećno živela jedno sa drugim nakon što se Anibale vratio iz Rima, pošto se nedavno penzionisao i izgubio ženu.

Komšije su rekli da su svađe bile glasne, ali da su se dešavale toliko često da nisu primetili sinoćnu svađu, sve dok nisu videli Anibaleovu glavu na ulici.

Italijanska nacionalna policija, karabinjeri, istražuje užasan zločin i razgovara sa prijateljima i poznanicima braće kako bi otkrila motiv ubistva.

Nakon što su preko noći razgovarali sa Benitom, odveli su ga u zatvor u Beneventu,

Javno tužilaštvo u Beneventu je od tada otvorilo zvaničnu istragu.

Predviđeno je da mrtvozornik izvrši obdukciju tela žrtve, koje se trenutno nalazi u mrtvačnici obližnje bolnice San Pio u Beneventu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading