Nenad Nešić
Foto: Alo/Prinstcreen/Youtube

- Tebi i onoj Vulićki Vlahinji što se pravite da ste iz Sarajeva uskoro će Alah dosuditi. Džaba vucarate gorile i blindirana auta, od noža i klanja niko pobegao nije - piše u pretećoj poruci.

Takođe, poruka je adresirana na "Vijeće Ministara BiH, Na ruke ministra nesigurnosti".

Nešić je ovo objavio na svom Instagram nalogu, te dodao da je ovo jedna od mnogobrojnih pretnji i poruka koje dobija u poslednje vreme.

- Istinu nećete zaustaviti nikad, a naročito ne prijetnjama - istakao je Nešić.

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić dobila je danas još jednu u nizu pretnji po život u kojoj se navodi da joj se "bliži kraj".

- Ovako izgledaju aktivnosti političkog Sarajeva kada pokušavaju izabranom poslaniku iz Republike Srpske uskratiti slobodu govora i djelovanja jer im smeta izricanje istine. Samo prijetite, samo vrijeđajte i znajte, samo jednom me ubiti možete. Necivilizovani, ostrašćeni svijete, ponavljam, BiH može biti dejtonska ili nikakva. Srbi se neće povinovati i nikada nisu. Živjela Republika Srpska! - napisala je Vulićeva na svom Instagram nalogu.

Ministarstvo bezbjednosti u Savjetu ministara saopštilo je da preduzima sve potrebne mere da bi osiguralo bezbednost Nešića i Vulićeve.

RTRS

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading