OSMOGODIŠNJAKINJA BEJZBOL PALICOM PREBILA NAORUŽANOG LOPOVA I SPASILA OCA! Snimak sa sigurnosne kamere ga dotukao: ''Tog dana sam samo hteo da zaplačem...''
Foto: EPA/EPA/JASON SZENES

U prodavnici alkohola u gradu Mejplvud, u Minesoti, osmogodišnja devojčica je pretukla naoružanog pljačkaša bejzbol palicom i tako pomogla svom ocu da spreči krađu.

Na nadzornom snimku iz prodavnice vidi se Končobar Morel u uniformi kompanije Amazon kako poseže u džep i stavlja realističan BB pištolj na pult.

Menadžer prodavnice Lio rekao je da se spremao da zatvori radnju u subotu uveče, kada je Morel ušao i zahtevao sav novac iz kase, prenosi CBS njuz.

"On (Morel) je stavio pištolj na sto, tražio je da mu dam sav novac i sve što je u kasi, rekao sam mu da - daću ti sve", rekao je Leo.

On je dodao da je pokušao da urazumi Morela i objasni mu da može da uzme sav novac, a da je Liova jedina briga bila bezbednost njegove 8-godišnje ćerke. Na snimku se vidi Morel kako hoda sa pištoljem u ruci i Lio kako ga udara, obarajući ga na pod.

Nekoliko sekundi kasnije, kamere su snimile devojčicu sa palicom u ruci, nakon čega je nekoliko puta udarila osumnjičenog pre nego što je pobegla. Lio je rekao da nije ni znao da je pokušala da pomogne dok nije pogledao snimak nadzornih kamera.

"Tog dana sam samo hteo da zaplačem. Kada sam video snimak, nisam očekivao da će to uraditi. Očekujem da će devojčica da plače, vrišti", kazao je on.

Rekao je da je sutradan pitao ćerku šta ju je na to nateralo, a ona mu je odgovorila da je želela da ga odbrani jer ga puno voli. Morel se nalazi u pritvoru, a pred sudom će se naći u petak.

(Tanjug)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading