UHAPŠEN ZBOG ULIČNE PRODAJE DROGE: Prijava protiv devojke zbog pomaganja u skirvanju droge
Foto: Printscreen/Printscreen

“Policija je izvršila pretres kuće i drugih prostorija koje koristi ovo lice u naselju Zelenika i tom prilikom pronašla 157 grama biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, 46 komada tableta esktazija, 13 semenki indijske konoplje kanabis, 3,3 grama kokaina, pribor za pakovanje droge, dve vage za precizno merenje, kao i novac u iznosu od 1,435 evra za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika”, saopštila je policija.

Takođe, sprovodeći aktivnosti na rasvetljavanju svih činjenica u vezi pronalska navedene droge policijski sužbenici su protiv N.K. (18), nakon konsultacija sa višim državnim tužiocem u Podgorici, podneli krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršila krivično delo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog dela.

“Ona je ovo delo izvršila na način što je iz prostorija koje E.A. koristi sklonila suvu biljnu materiju za koju se sumnja da je opojna droga marihuana težine 47 grama kako je policijski službenici ne bi pronašli tokom pretresa”, navodi policija.

Pronađena droga će biti predmet daljih veštačenja u Forenzičkom centru Uprave policije u Danilovgrada.

E.A. je uz krivičnu prijavu privedena postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Bonus video:

 

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading