Engleska
Foto: Alo/Mirror.co.uk

Dejvid Mekord, koji služi doživotnu kaznu, trenutno je nezakonito na slobodi nakon što je pobegao iz zatvora u Severnom Belfastu.

Ovaj 54-godišnjak, poreklom iz Alford Parka u Dandonaldu, zatvorena je zato što je ubola Nikolu Dikson (26) u njenoj kući u blizini Larna u januaru 2003.

Gospođa Dikson i Mekord upoznali su se preko interneta i započeli vezu. Njena majka je pronašla njeno telo u spavaćoj sobi.Bila je zadavljena i izbodena kuhinjskim nožem.

Govoreći u vreme kada je Mekorda osudio, sudija Koglin je rekao da je zločinac izbo nožem svoju devojku u napadu "ekstremne i potpuno neopravdane ljubomore".

Otac gospođe Dikson, Filip Smit, rekao je da je zakon "sranje", nakon što je ubijena njegova ćerka osuđena na najmanje 11 godina zatvora. Dodao je: "Mislim da je zakon loš, ali to je zakon – nešto mora da se uradi. Sudija je rekao da bi u Engleskoj moglo biti 15 godina – to je ono što mislimo da bi početna tačka za ovakve stvari trebalo da bude ovde. "

Gospodin Smit je dodao: "Ovaj čovek nam je oteo najdragoceniju stvar na svetu. Naša jedina ćerka, sestra, unuka, nećaka, kuma, rođak, prijatelj...Svi su potpuno uništeni".

 BONUS VIDEO

 

@alo_portal PARAOLIMPIJAC ŽELJKO DIMITRIJEVIĆ ZA ALO! Velika čast mi je što ću nositi zastavu Srbije, u našem timu vlada duh zajedništva #alo #alodnevnenovine #alonovine #foryou #fypシ #viraltiktok #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading