hrvatska policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Srpskog državljanina, oca dvoje dece, hrvatska policija je jurila samo zato što je, navodno, tokom vožnje pokazivao tri prsta kroz prozor automobila.

Ovaj simbol, koji Srbi često koriste u znak nacionalnog identiteta i ponosa, očigledno je postao razlog za progon u Hrvatskoj!

Incident se dogodio kada je vozač "rendž rovera" beogradskih tablica pokazao tri prsta kroz prozor automobila dok je vozio.

Hrvatska policija je u naletu najveće srbomržnje praktično čoveku nacrtala metu na čelu i objavila javni poziv za pronalaženje vozača!

Utvrđeno je da je danas oko 10.30 časova na području grada Kaštela, tokom vožnje, dete koje se nalazilo na zadnjem sedištu vozila ispustilo ruku kroz prozor. 

Iako se ovo može smatrati bezazlenim dečijim ponašanjem, hrvatska policija je odlučila da privede celu porodicu i pokrene postupak protiv oca.

Koristiti zakon da bi se kaznio roditelj zbog nečega što je jasno nacionalni simbol? To je bolesno, i to pokazuje do koje mere je spremna da ide država u obračunu sa Srbima. 

Prava istina je da ovde nije bilo nikakvog zanemarivanja deteta - jedini "greh" ovog oca je taj što je pokazao tri prsta. 

Hrvatska, u kojoj se ustaštvo odavno povampirilo, po ko zna koji put pokazala je da je represivna država prema našem narodu i koristi svaki povod da se obračuna sa Srbima!

Ovo je jasan signal da u Hrvatskoj nema mesta za Srbe i da se njihovo ponašanje i kretanje budno prati od strane policije.

Ovo nije prvi put da Hrvatska sprovodi ovakvu vrstu terora i progona, ali je jedan od najjasnijih pokazatelja koliko je daleko spremna da ide u svojoj politici zastrašivanja srpskog naroda. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading