SAD
Foto: Alo/WLBT3

Četrnaestogodišnja devojčica koja je smrtonosno upucala svoju majku, a zatim pozvala prijatelja da vidi leš žene, tvrdi da je bila luda u vreme incidenta.

Karli Medison Greg uhapšena je u martu u vezi sa pucnjavom u njenu 40-godišnju majku, Ešli Smajli, i nefatalnom pucnjavom u njenog očuha, 38-godišnjeg Hita Smajlija, u njihovoj kući u Brendonu, u državi Misisipi. Tinejdžer, koji je optužen za ubistvo i pokušaj ubistva, izjasnio se da nije kriv i sudi mu se kao odrasloj osobi.

Njen advokat je rekao da je Greg uzimala antidepresiv kada je upucala svoju majku i dodao da su se pojavili video snimci na kojima se vidi kako tinejdžerka peva svojim psima nakon pucnjave. Očekuje se da će tužioci suprotstaviti odbranu od ludila Medison Greg.

Istražitelj okruga Rankin Zachari Cotton svedočio je na sudskom ročištu rekavši da je dispečere u kuću pozvao očuh tinejdžera koji je prijavio pucnjavu 19. marta. Kada su policajci stigli na lice mjesta, pronašli su ranjenog muškarca na vratima i mrtvu ženu u spavaća soba.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
SAD

Komentari (0)

Loading