vrata
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ovaj 48-godišnjak je objasnio kako je svoju karijeru i hobije stavljao ispred svake "ozbiljne veze" sve do pre dve godine kada je upoznao svoju suprugu.

  On je na Redditu rekao: „Moja žena je školski administrator i radi na savetovanju o mentalnom zdravlju. Ona je osoba koju apsolutno svi vole, sa kojom svi žele da budu u blizini".

"Ona osvetli sobu kada uđe. Ali i ona ima tugu u sebi. Ona ne može da ima decu i zbog toga je dugo ostala sama pre našeg sastanka." Međutim, sve se promenilo jednog subotnjeg jutra kada mu je zazvonilo na vratima.

„Moja žena i psi su odgovorili. Video sam mladu ženu kako stoji tamo. Bila je lepo obučena i držala fasciklu napunjenu papirima. Predstavila se, pogledala me pravo u oči i rekla više nego pitala 'ti si tako-i-tako' po imenu."

 

 

Čovek je u početku mislio da je ona procesni server i da je bio tužen - ali onda je ona dalje objasnila. Dodao je: „Potvrdio sam da sam ja, a ona je pitala da li možemo da razgovaramo o delikatnoj porodičnoj stvari.

„Moja žena je otvorila vrata i pozvala je da uđe. Seli smo za trpezarijski sto i ona je počela da priča. Rekla nam je svoje ime, pretvaraćemo se da je 'Kejt Do', njena majka je bila 'Klara Do'. Odmah sam prepoznao ime sam izlazio sa Klarom, njenom majkom, pre 20 godina.

Nakon kratkog ćaskanja, saznao je da su Kejtini deda i baka preminuli pre oko 10 godina - a ona sada nema više članova porodice. I od tada, on je razradio njen vremenski okvir i sada veruje da je njen otac.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading