ručak
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Viki gostujući na TLC-u pohvalila kako njena porodica redovno jede strvine životinja, pronalaze ih uz ulicu, u šumi.

Tako se dobro osećam kad uštedim nešto novca. Bude mi jako krivo ako potrošim više nego što sam trebala, priča Amerikanka Viki Smit. Ova majka desetero dece za sebe ponosno kaže da je "ekstremna škrtica" i da je spremna na sve kako bi što više novca ostalo u novčaniku.

A neki načini na koji štedi su zaista ekstremni. Vicki se gostujući na TLC-u pohvalila kako njena porodica redovno jede strvine životinja, pronalaze ih uz ceste, u šumi... Cela porodica sudjeluje u toj aktivnosti, pa čak i najmanja djeca. Oni tu zovu lovom.

- Oduvijek sam bila škrtica, a kako su deca dolazila, samo sam postajala škrtija - kaže Vickie.

Porodica ne poseduje ni telefon, kad treba nekoga nazvati odu do lokalne knjižnice. Takođe, u kući gotovo nemaju nameštaja. Jedan sto i to je to, kauč im nije potreban.

- Uštedimo stotine dolara skupljanjem strvina. Ništa ne propada. Ako je meso svježe pripremimo ga, a od krzna pravim poklone za naše prijatelje - kaže ova Amerikanka iz Idaha.

Ne mogu se strvine same jesti. Treba i neki prilog.

- Uzimamo korove iz našeg vrta i koristimo ih za salatu. To je gurmansko jelo, a besplatno! - ushićeno nastavlja Viki, piše The Sun.

- Čudno je ići tražiti mrtve životinje koje su verojatno pune buba - požalio se njezin sin.

(24sata.hr)

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading