Nikšićka policija
Foto: Alo/Foto: RINA

Prema navodima optužnice joj je prišao na šetalištu kraj mora, te je otpratio do plaže, a kada je devojka ušla da se kupa, pošao je za njom u vodu, gde je pokušao da je poljubi, na šta mu je devojka rekla da prestane i da to ne radi.

Zatim je, dodaje se, neprikladno dodirivao po intimnim delovima tela.

Kada ga je devojka odgurnula od sebe, Bjelopoljac je, dodaje se, uhvatio za kosu, zatim opet neprimereno dodirivao po intimnim delovima tela.

Potom je devojka zahtevala da prestane, Bjelopoljac joj je glavu potisnuo u vodu.

“Kada je ona izašla iz vode, te se obukla, od oštećene zahtevao da korača sa njim, te joj zapretio da mora da bude dobra i da mora da ga sluša inače će imati problema, da bi je potom čvrsto uhvatio za ruku, tražeći od nje da ga prati, te joj zapretio da mora hodati uz njega jer će inače imati problema i zahtevao od nje da korača njegovim tempom, čemu se oštećena opirala odgurujući ga rukama, no je okrivljeni snažno držao za ruku, ograničavajući joj tako silom slobodu kretanja”, navodi se u optužnici.

Nakon što su došli u blizinu pošte, devojka je sela na betonski zid, nadajući se da će naići neko od prolazika kojima bi se obratila za pomoć.

Međutim, kako se navodi u optužnici, mladić je ponovo uhvatio za ruku i povukao, insistirajući da nastave kretanje iako ga je ona molila da je pusti.

“Ponovo joj je zapretio da ga mora slušati jer će u protivnom imati problema. To je kod devojke izazvalo strah, zbog čega je morala da prati njegove instrukcije za kretanje. Kada su došli do stambene zgrade, mladić je devojku uhvatio za kosu i ugurao u obližnji prolaz, a potom je vukući za kosu povukao ka zemlji, te je tako oborio na kolena, i silovao”, navodi se u opštužnici.

Devojka je počela da vrišti i doziva u pomoć, što su čuli stanari.

Oni su upalili svetla, a mladić je pobegao sa lica mesta.

Bonus video:

https://player.target-video.com/previews/index/1779895/37042/

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading